Henry Cavill mohl být nejlepším Supermanem všech dob, věří Joss Whedon

Henry Cavill mohl být nejlepším Supermanem všech dob, věří Joss Whedon | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Odvážné tvrzení.

Henry Cavill byl pro některé nečekanou volbou pro roli Clarka Kenta/Supermana, ale nakonec se většina diváků asi shodla na tom, že mu role sedla. Je tak docela nepříjemné, že se s největší pravděpodobností herec s touto postavou rozloučil.

Speciálně pak s ohledem na to, že ho spousta lidí považuje za jednoho z nejlepších představitelů legendárního DC hrdiny. Vlastně jsou i tací, kteří si myslí, že jde (nebo by mohlo jít) o nejlepšího Supermana v historii. 

Mezi ty se řadí i režisér prvních dvou filmů Avengers a spolurežisér Justice League Joss Whedon. Svědčí o tom i reakce na komentář uživatelky Twitteru, která si říká priscilla page. Ta napsala:

"Henry Cavill byl dobrým Supermanem a trápí mě, že už ho pravděpodobně nikdy neuvidíme ve více Donnerovsky stylizovaném filmu."

Na to Joss reagoval:

"Cavill je SKVĚLÝM Supermanem - rozhodně nejlepším od dob Reevese a mohl by být první se správným materiálem/holičem."

Film Superman z roku 1978, který režíroval Richard Donner a hlavní role se ujal Christopher Reeves, je stále považován za jeden z nejlepších komiksových projektů a také za pilíř komiksového žánru. Srovnávat tak Henryho s Christopherem je sice odvážné tvrzení, nicméně není úplně mimo mísu, Cavill se opravdu zhostil role Supermana na výbornou. 

Tak uvidíme, zda bude podobně pozitivně přijat i jako Geralt z Rivie v seriálu na motivy knih Zaklínač, na kterém pracuje Netflix. Zatím jsou reakce lidí (na vzhled hlavní postavy) dost rozpačité.

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Henry Cavill mohl být nejlepším Supermanem všech dob, věří Joss Whedon | Fandíme filmu Henry Cavill mohl být nejlepším Supermanem všech dob, věří Joss Whedon | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest