Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku

Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
David F. Sandberg doufám, že bude dál stát za kamerou.

Spousta komiksových fandů napjatě očekává, jak dopadne další film od Warner Bros./DC Shazam!. Vypadá to tak, že se DC dostalo na správnou cestu a diváci doufají, že to komediální komiksovka potvrdí.

První reakce jsou pozitivní, obsazení přesvědčivé, takže se zdá, že by mohl film zabodovat. A pokud by se to povrdilo, dalo by se očekávat, že bude schválena dvojka. 

Jestliže tomu tak bude, pak režisér David F. Sandberg bude velmi rád, pokud mu společnosti DC a Warner Bros. znovu svěří dohled na filmem.

Mohlo by se to zdát jako normální věc, ale velmi častým případem je, že režisér natočí úspěšný film a poté se jeho cesty se studiem rozejdou (obvykle z klasického důvodu "kreativní neshody"). Nicméně, zdá se, že Davidovi se s Warner Bros. a DC spolupracovalo dobře, protože jeho odpověď na otázku, zda by se ujal režie případné dvojky je jasná:

"Určitě! Pojďme do toho!"

Jak ale bylo naznačeno, hlavní slovo mají tržby. Odhady mluví o tom, že by Shazam! mohl v USA a Kanadě odstartovat s 50 - 60 miliony dolarů za premiérový víkend, což se nemusí zdát jako moc, ne ve srovnání s některými konkurenčními komiksovkami, ale Aquaman začínal s necelými 68 miliony dolarů a jeho celosvětové tržby jsou aktuálně 1,15 miliardy dolarů.

Všichni v sobě máme superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí vykřiknout jediné slovo – SHAZAM! – a mazaný čtrnáctiletý kluk z pěstounské rodiny se díky prastarému čaroději (Djimon Hounsou) mění v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Ve vyrýsovaném božském těle je stále duše malého kluka, a tak Shazam dělá přesně to, co by se superschopnostmi udělal každý teenager: Užije si spoustu zábavy. Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže metat blesky? Nebo snad přeskočit písemku? Shazam testuje meze svých sil s radostnou nezodpovědností dítěte. Avšak svoje síly se bude muset rychle naučit ovládat, aby se mohl postavit silám zla, kontrolovaným doktorem Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Zdroj: CB, BoxOfficeMojo

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu Shazam!: Režisér už teď volá po tom, aby mohl natočit dvojku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest