Fantastická zvířata: J.K. Rowling čelí kritice kvůli vztahu Brumbála a Grindelwalda

Fantastická zvířata: J.K. Rowling čelí kritice kvůli vztahu Brumbála a Grindelwalda | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Lidé autorku zrovna nešetří.

Fandové Harryho Pottera, kterým nestačí jen filmy a knihy a pečlivě sledují i vyjádření autorky J.K. Rowlingové, vědí, že Brumbál (Jude Law) a Grindelwald (Johnny Depp) nebyli v mládí jen přátelé, ale mnohem víc. Byli to milenci. 

Nedávno se Rowlingová ozvala s tím, že jejich vztah byl velmi intenzivní a vášnivý. Vyjádření se týkalo hlavně emocionální roviny, ale také bylo zmíněno, že mezi nimi jistě bylo i něco sexuálního. 

A jak se dalo čekat, něco takového vyvolalo docela slušný poprask a vyústilo to v docela rázné komentáře na Twitteru.

Některým lidem vadí, že je skutenost, že byli partneři zmiňována všude možně, jen ne v knihách a filmech. A pravdou je, že Rowlingová se na Fantastických zvířatech podílí jako scenáristka, takže když to neuvedla v knihách Harry Potter, mohla to dostat do příběhu Fantastických zvířat.

Fandové to označují za laciné, když pravdou o poutu mezi dvojicí mocných kouzelníků neustále zmiňuje v rozhovorech, ale nemá odvahu na to, aby ho prezentovala přímo ve filmech. Pokud tedy tyto postavy napsala jako homosexuální a jedním z hlavních pilířů Fantastických zvířat je pouto mezi Brumbálem a Grindelwaldem, chtěli by fandové, aby bylo rovnou řečeno, jak to mezi nimi je a nechodilo se kolem horké kaše.

Rowlingová tak musela na Twitteru čelit hodně sexuálně orientovaným vtípkům, které se nebály ostřejších výrazů. Příkladem budiž například tento tweet.

Ovšem, Rowlingová má k dispozici ještě tři filmy, aby odhalila pravdu, tak uvidíme, jestli k tomu dojde. Je ale na místě zmínit, že třetí díl bude mít zpoždění, protože je prý tak velkolepý, že to zabere víc času než v případě prvních dvou filmů.

Zdroj: Complex

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 2

Fantastická zvířata: J.K. Rowling čelí kritice kvůli vztahu Brumbála a Grindelwalda | Fandíme filmu Fantastická zvířata: J.K. Rowling čelí kritice kvůli vztahu Brumbála a Grindelwalda | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu