Creed II: Ve filmu se měl vrátit Apollo a to jako duch

Creed II: Ve filmu se měl vrátit Apollo a to jako duch | Fandíme filmu
Rozhodně velmi netradiční nápad.

Netřeba asi připomínat, že Adonis Creed v podání Michaela B. Jordana v sérii Creed bojuje kvůli odkazu svého otce Apolla, kterého v sérii Rocky ztvárnil Carl Weathers

A podle představitele Ivana Draga Dolpha Lundgrena se původně počítalo s tím, že se v Creedovi 2 Apollo objeví a to v dost nečekané formě:

"Byl to skvělý nápad [přivést zpět Brigitte Nielsen]. V prvním návrhu scénáře se vrátil Apollo. Jako jeho duch nebo něco takového. Víte, bylo to trochu otřepané. Takže si myslím, že bylo mnohem lepší přivést zpět Brigitte."

Zní to trochu jako apríl, ale podle všeho není a skutečně se počítalo s návratem Apolla. Nicméně nakonec bylo od tohoto nápadu upuštěno a zpět byla přivedena postava Ludmilly Drago v podání Brigitte Nielsen, což dávalo větší smysl a odhalilo to víc o situaci klanu Drago, což jistě mnozí fandové ocenili.

V případě Apolla by bylo zřejmě výrazně těžší ho zapasovat do příběhu, pokud by nešlo o flashback, což by ale bylo obtížné s ohledem na to, že v době natáčení série Rocky IV bylo Carlovi 37 let a teď mu je 71. Takový věkový rozdíl by v rámci Creedova rozpočtu nezvládli zamaskovat asi ani největší experti na speciální triky.

Zdroj: Monster-Mania Con 42

Creed

25.11.2015 | USA
Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest