Kdy by mělo začít natáčení sólovek Flashe a Batmana

Kdy by mělo začít natáčení sólovek Flashe a Batmana | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nejslavnější DC hrdinové se šinou do kin jen hodně pomalu.

Filmy The Batman a The Flash nemají lehkou cestu na stříbrná plátna. U obou se měnila data premiéry i zatáčku natáčení, ale u Batmana také tvůrci a nakonec film přišel i o Bena Afflecka a bude obsazen někdo nový. U Flashe zase (několikrát) došlo ke změně režiséra, názvu a zřejmě i zápletky. 

Jednoduše zavládl slušný chaos a nebylo jasné, kdy by se mohlo začít natáčet. Teď to ale vypadá, že by k tomu konečně mohlo dojít v blízké budoucnosti.

V případě sólovky Netopýřího muže to prozradil režisér Matt Reeves, který na Twitteru napsal: "Vypadá to, že někdy na konci tohoto roku." Premiéra by se měla odehrát v roce 2021, tím pádem by měli tvůrci dostatek času na filmu pořádně zapracovat. 

Pokud jde o Flashe, tak u něj by se kamery mohly rozjet v podobnou dobu jako u Batmana. Server The GWW přišel s informací, že by první klapka měla padnout v průběhu listopadu tohoto roku. Opět se počítá s tím, že premiéra by měla proběhnout v roce 2021. 

Mluví se o tom, že rozhodnutí začít natáčet Flashe letos ovlivnila skutečnost, že bylo odsunuto natáčení třetích Fantastických zvířat. Ezra Miller (Barry Allen/Flash) hraje v obou projektech a to, že se mu kvůli zpoždění Fantastických zvířat uvolnilo místo v diáři údajně vedlo Warner Bros. k rozhodnutí začít pracovat na Flashovi tento rok. 

Tak snad se to potvrdí, protože čekání na Batmana a Flashe je pro skalní fandy už dost nepříjemné. A to i s ohledem na to, že jedním z průvodních znaků Barryho Allena je to, že chodí neustále pozdě.

Zdroj: Twitter, The GWW

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

Kdy by mělo začít natáčení sólovek Flashe a Batmana | Fandíme filmu Kdy by mělo začít natáčení sólovek Flashe a Batmana | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu