Rudá Sonja: Bryan Singer definitivně odvolán, projekt s ním neměl šanci

Rudá Sonja: Bryan Singer definitivně odvolán, projekt s ním neměl šanci | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Hollywood dává od Singera ruce pryč. Bude to už permanentní stav?

Loni v září společnost Millenium Films vedená Avim Lernerem najala Bryana Singera jako režiséra Rudé Sonjy. Už tehdy se objevilo první nesouhlasné mručení. Singer sice nikdy nebyl odsouzený, avšak sérii obvinění ze zneužívání už nějakou dobu vzdoruje. Pak přišlo režisérovo propuštění z natáčení Bohemian Rhapsody a letos v lednu další obvinění. Kolegové z Bohemian Rhapsody během oscarového tažení dělali, jako by Singer nikdy neexistoval, média proti němu dál brojila. Tehdy se jej ještě Lerner zastával, s odůvodněním, že o vině rozhoduje soud, nikoliv Twitter. V únoru už ale byla Sonja v tichosti stažená z produkčních plánů studia.

Tehdy ještě nebylo naplno řečeno, že Singer jako režisér projektu končí, ale teď už je to černé na bílém. Hollywood Reporter přinesl rozsáhlejší článek o úplně jiném skandálu (spojeném se šéfem Warneru, Kevinem Tsujiharou) a při tom mimochodem zmínil, že Lerner nakonec skutečně Singera propustil. Nebylo to však kvůli osobnímu přesvědčení nebo (přímému) nátlaku veřejnosti, ale z ryze pragmatických důvodů – se Singerem na palubě nikdo v USA nechtěl snímek distribuovat. Což nabízí širší otázku. Znamená to pro Singera alespoň v nejbližší době absolutní vyloučení z Hollyoodu? Minimálně z větších projektů s vysokou cenovkou, jakou má právě Rudá Sonja? V tuhle chvíli to tak přinejmenším vypadá.

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete filmovou verzi z roku 1985, kde si Sonju po boku Arnolda Schwarzeneggera zahrála Brigitte Nielsen.

Zdroj: THR

Galerie: 3

Rudá Sonja: Bryan Singer definitivně odvolán, projekt s ním neměl šanci | Fandíme filmu Rudá Sonja: Bryan Singer definitivně odvolán, projekt s ním neměl šanci | Fandíme filmu Rudá Sonja: Bryan Singer definitivně odvolán, projekt s ním neměl šanci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu