Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky

Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu
20th Centur Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
O nešťastném osudu léta odkládané komiksovky se rozpovídal režisér Rupert Wyatt.

Už od roku 2014 se chystá komiksový Gambit s Channingem Tatumem. Dodnes neúspěšně. Ukazuje se, že největší šanci na vznik měla hned první verze projektu, kterou měl režírovat Rupert Wyatt (Zrození Planety opic). Wyatt v rozhovoru prozradil, že natáčení mělo začít zhruba za dva měsíce a vše bylo připravené. Pak ale přišla premiéra Fantastické čtyřky v roce 2015, která brutálně pohořela. Studio Fox se zaleklo a výrazně Gambitovi snížilo rozpočet.

Plánovaný začátek natáčení byl ale příliš blízko, než bylo možné snížený rozpočet rozumně zapracovat do scénáře. A studio nemělo o projekt dostatečný zájem na to, aby rozpočet opět navýšilo nebo filmařům alespoň dalo víc času. A tak bylo po legraci. Tatum má podle Wyatta skvělý nápad toho, jak hrdinův příběh zpracovat a stále se spolu s producentem Reidem Carolinem snaží projekt udržet při životě, doufajíc, že o něj třeba Disney projeví zájem, až na jaře definitivně dokončí koupi Foxu.

Nový Gambit  je úplný restart, postava nebude mít žádnou souvislost s předchozí verzí, kterou hrál ve filmu X-Men Origins: Wolverine Taylor Kitsch. Z toho co víme z různých rozhovorů a z komiksů, má být na plátně Gambit antihrdina, muž na hraně mezi dobrem a zlem, který se s X-Meny nekamarádíčkuje každý den. Je to zloděj a zároveň gentleman s dobrým srdcem, namyšlený frajírek a také jižan, rodák z New Orleans (Louisiana by měla hrát ve filmu důležitou roli). Gambit ovládá proudy čiré kinetické energie, ale také je zručný v boji muže proti muži, ve kterých využívá tyč bo. Hlavní roli hraje Channing Tatum. Scénář posledního známého projektu napsal Josh Zetumer podle námětu Chrise Claremonta, avšak nevíme, zda bude nakonec použitý. Jeden čas se uvádělo, že scénář přepisuje také Frank Darabont.

Zdroj: Comics Beat

Galerie: 6

Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu Gambit: Vznik komiksovky zhatil neúspěch Fantastické čtyřky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest