Neviditelný muž si vybírá představitele hlavní role

Neviditelný muž si vybírá představitele hlavní role | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Oproti klasickému filmu z 30. let minulému století se příběh výrazně změní.

Čerstvé zprávy potvrzují, že nedávno vyhlédnutou Elisabeth Moss si produkce Neviditelného muže vybrala do hlavní ženské role Cecilie Kass. Představitel samotného neviditelného protagonisty tak i nadále zůstává muž. Zásadně se však zjevně mění příběh. Žádná Cecilia v původním Neviditelném muži nevystupuje a také protagonista se nejmenoval Adrian Griffin, ale Jack Griffin. Co je však důležitější, zatímco Jack byl chemik, Adrian má být sociopatický miliardář, který získal svoje jmění vývojem neviditelného obleku pro ministerstvo obrany. Že by šlo o nějakého potomka, co dnes těží z předkových experimentů?

Pokud by schopnost neviditelnosti dodával pouze oblek, bylo by možné ukázat poměrně často tvář ústředního protagonisty. Komu by mohla patřit? Podle That Hashtag Show má produkce zájem o Armieho Hammera (Krycí jméno U.N.C.L.E., The Social Network) nebo Alexandra Skarsgarda (Robocop, Sedmilhářky). Zajímavé však bude sledovat především to, co mají tvůrci v plánu s pozměněným příběhem. Snad se to dozvíme už brzy – natáčení má začít v květnu.

Produkuje Jason Blum, režíruje Leigh Whannell, který také napsal scénář. Dříve se o Neviditelném muži mluvilo jako o jednom z mnoha chystaných filmů o klasických monstrech studia Universal, který může jít do výroby hned, anebo také až po nějakém jiném monster filmu. Je však čím dál tím jasnější, že Neviditelný muž bude mezi novými monster snímky první.

Zdroj: THS

Galerie: 3

Neviditelný muž si vybírá představitele hlavní role | Fandíme filmu Neviditelný muž si vybírá představitele hlavní role | Fandíme filmu Neviditelný muž si vybírá představitele hlavní role | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu