Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh?

Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Natáčecí lokace filmu potvrzeny a dozvídáme se o nich nové podrobnosti. Byl vyloučený potenciální název filmu a jedna herečka nemá čas hrát Bond girl.

Článek teoreticky může obsahovat spoilery.

Začátek natáčení Bonda 25 byl odložený, a tak to dává další prostor britským bulvárům, aby se předháněly v tom, kdo o snímku přinese šílenější zprávu. Daily Star tvrdí, že předchozí režisér filmu Danny Boyle byl propuštěný kvůli tomu, že chtěl postavu agenta 007 nechat zabít, zatímco Craigovi a producentům to přijde moc odvážné a raději by jen v závěru nechali diváka v nejistotě. Něco podobného už se v minulosti tvrdilo několikrát a jistě by to byl opravdu velkolepý konec pro bondovskou éru Daniela Craiga, na druhou stranu Daily Star označuje snímek názvem Shatterhand, který aktuálně vyvrátila i sama producentka Barbara Broccoli, jež sběratelce autogramů na falešný plakát vedle podpisu připsala vzkaz, že tohle prostě není název příští bondovky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený James Bond 007 (@007),

Saasilive sice není britský magazín, leč italský, ale ten si buď vymýšlí úplně nejvíc, patlá dohromady několik různých starších bulvárních zpráv, anebo má opravdu exkluzivní informace, které nikdo jiný nemá. Magazín tvrdí, že ústřední píseň nazpívá Dua Lipa, která by měla brzy točit v italské Mateře videoklip k filmu. Že se bude točit v Mateře bylo potvrzeno už z několika různých zdrojů, včetně renomovaného Variety, které uvádí, že se na místě má točit akční prolog filmu před úvodními titulky. Saasilive naopak tvrdí, že by se tu měl točit úplný konec filmu a úplný konec Daniela Craiga, jenž by tu symbolicky měl v kostele potkat svého nástupce a odejít s Bond girl na pláž, na zasloužený odpočinek. To už zní příliš šíleně, co říkáte?

Smysl dává snad jen to, že by se podle Saasilive ve městě měla točit také automobilová honička. Ta se tu měla točit už pro bondovku Quantum of Solace, ale z plánu nakonec sešlo. Že si tenhle nápad producenti dlouhá léta schovávali vyloučit nejde. Zvlášť když Variety tvrdí, že se tu má točit ona velkolepá úvodní scéna.

Nicméně, tohle tvrzení je pro změnu v přímém rozporu s tím, co o natáčení trvrdí Daily Mail. Ten sice spadá mezi britské bulváry, na druhou stranu jako jeden z mála z nich už nesčetněkrát prokázal, že přístup k reálným bondovským informacím skutečně má. Co tvrdí tentokrát? Úvodní scéna má být v Norsku a tam víme, že se točit skutečně bude, už tam dokonce vyrostla i kulisa.

Režisér Cary Fukunaga by tu měl točit co nejdříve, aby neroztálo jezero, na jehož ledě má scéna vznikat. Údajně už před Fukunagou chtěl Danny Boyle točit na zamrzlém jezeře v Kanadě, což by nasvědčovalo tomu, že minimálně nějaké elementy scénáře jsou u obou režisérů shodné.

Pokud jde o scénář jako takový, tak ten se prý stále ještě píše a velká část filmu se má točit na Jamaice, kde s chutí psával Ian Fleming, Bondův autor. Magazín Deadline potom nedávno informoval, že obsazení Lupity Nyong’o nevyjde, protože má plný program.

Tak tady to máte. Souhrn nejnovějších drbů. Čemu můžete věřit určitě? Že se bude točit v Norsku a v italské Mateře, že se scénář stále upravuje, že se film nebude jmenovat Shatterhand a nezahraje si v něm Lupita. Důvěra ve zbytek informací je čistě na vašem uvážení. Každopádně, co říkáte? Dokážete si představit, že by Bond před obsazením nového herce v příštím filmu zemřel?

V galerii jsou fotky Matery.

V hlavní roli se vrátí Daniel Craig, Ralph Fiennes se opět představí jako M, Naomie Harris jako Moneypenny, Ben Whishaw jako Q, Léa Seydoux jako Madeline Swan a údajně také Rory Kinnear jako Tanner. Jako záporák by se mohl představit Rami Malek. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: Deadline, 007, Daily Star, Daily Mail,Variety, Sassi Live, MI6-HQ,

Galerie: 9

Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu Bond 25: Odváží se agent 007 přinést nepředstavitelný příběh? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu