Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu

Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Disney pustil akcionářům novou scénu z filmu. Máme pro vás popis a zasazení do širšího kontextu, včetně nových informací z Captain Marvel.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Disney svým akcionářům pustil záběry z několika očekávaných filmů a došlo i na Avengers: Endgame. Začneme nicméně s potitulkovou scénou Captain Marvel, takže pokud jste film ještě neviděli, obsahují pro vás následující řádky jednoznačné spoilery!

V titulkové scéně Captain Marvel se vracíme k Furyho pageru z titulkové scény Avengers: Infinity War. Nick z něj odeslal signál a snímek Captain Marvel potvrdil, že pager slouží ke kontaktování Carol Danvers, v případě nejvyšší nouze. Potitulková scéna nejnovější marvelovky ukazuje, že pager našli zbývající Avengers a umístili jej na svou základnu. Ve scéně vidíme Captaina Ameriku, Black Widow, Bruce Bannera a War Machinea. Scéna se zjevně odehrává krátce po skončení Infinity War. Hrdinům se sice podařilo obejít původní napájení a prodloužit tak vysílání pageru, zařízení přesto po nějaké době přestalo reagovat. Když se postavy pokoušejí přijít na to, co s tím dělat, objeví se přímo za jejich zády Captain Marvel ve svojí červeno-modré uniformě a ptá se jich, kde je Nick Fury.

Frame from scene after credits!!!!! from r/MarvelStudiosSpoilers
Captain Marvel in post credit scene! from r/MarvelStudiosSpoilers

Tahle scéna zdánlivě potvrzuje dosavadní spekulace, podle kterých Marvel ze Super Bowl spotu vystřihl nějakou postavu. Vše nasvědčuje tomu, že by to mohla být právě Captain Marvel.

Ale teď už ke scénám promítaným na akci pro Disneyho akcionáře. Jako první hrála scéna ze základny Avengers, ve které hrdinové (Captain America, Black Widow, Bruce Banner, Rhodey, Captain Marvel, Thor, Nebula a Rocket Raccoon) sedí u poradního stolu a Captain Marvel je burcuje k tomu, že by se měli vypravit zničit Thanose a použít jeho rukavici k tomu, aby odčinili jeho lusknutí. Banner se jí ptá, proč by tentokrát měl jejich vzájemný střet dopadnout jinak. A Captain Marvel odpovídá, že tentokrát mají na její straně ji. Rhodey se jí ptá, kde byla, když ji potřebovali předtím. A Captain Marvel odpovídá, že pomoc potřebuje ohromná spousta planet a ne všechny mají svoje ochránce, jako má Země Avengers.

V ten moment vstane Thor, který do té doby tiše seděl opodál. Oblečený do stejné bundy, jako v trailer Avengers: Endgame. Přistoupí ke Captain Marvel a přivolá svou sekeru. Ta prosviští Carol těsně před nosem, aniž by to hrdinku jakkoliv rozhodilo. Na to Thor opáčí, že se mu Carol zamlouvá. Mimochodem, Captain America už je oholený, takže od titulkové scény Captain Marvel uplynul nějaký čas.

Nebula říká, že Thanos pravděpodobně bude ve svojí „zahradě“ a Rocket říká, že po tom, co Thanos použil rukavici, byla na Zemi zaznamenána největší energická stopa v dějinách, která se vzápětí přesunula na jednu specifickou planetu. Následuje scéna, ve které všichni sedí v lodi Strážců Galaxie, jsou připoutaní, Rocket a Captain Marvel pilotují. Rocket se zeptá, kdo ještě nebyl ve vesmíru. Captain America, Rhodey a Natasha zvednou ruce. Rocket je varuje, že jestli mu pozvrací loď, tak je vyhodí. Video skončilo detailním záběrem na Rogersovo oko, ve kterém se odrážejí hvězdy.

V žádném ze záběrů se neukázal Tony Stark, ten se objevil pouze v rychlém sestřihu dalších záběrů, které prý vesměs pocházely z už zveřejněných upoutávek. V žádném ze záběrů se neukázal Ant-Man. A pokud si akcionář, který se o podobě videa na internetu rozpovídal, správně vzpomíná, Black Widow měla stejný sestřih, jako v Infinity War.

Další kapitola »

Galerie: 9

Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest