Aquaman: Samostatný horor s monstry z národa Trench přijde ještě před dvojkou

Aquaman: Samostatný horor s monstry z národa Trench přijde ještě před dvojkou | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Proč Aquaman 2 dorazí za tak dlouhou dobu a co si producent Peter Safran myslí o další Justice League?

Peter Safran, producent Aquamana a blízký spolupracovník Jamese Wana potvrdil, že The Trench, samostatný hororový snímek o podmořských monstrech z Hlubiny, s největší pravděpodobností dorazí už před Aquamanem 2. Nápad na samostatný snímek tvůrci dostali už když viděli první artworky s monstry. Když pak vznikla sekvence s monstry, tak už Safran s Wanem věděli, co chtějí v The Trench přesně nabídnout. Co se nějakého děje týče, zatím je jisté pouze to, že se ve filmu neobjeví Aquaman ani Mera.

Safran připouští, že se filmaři inspirovali modelem, který používají ve světě hororové série Conjuring. Je potřeba mít hlavní základnu (V zajetí démonů a Aquaman), ze které budujete svět, který jde osázet dalšími příběhy. Atlantida je pro tenhle přístup jako stvořená.

Proč další Aquaman dorazí až 16.12. 2022, tedy čtyři roky po prvním filmu? Šéf DC Films Walter Hamada naštěstí sdílí Wanovu a Safranovu filosofii, podle které je lepší dělat věci pořádně než rychle. Možná právě z téhle filosofie také vychází skutečnost, že nikde na obzoru není Justice League 2 nebo jakýkoliv jiný film, ve kterém by se stávající hrdinové scházeli. Na to Safran říká, že když máte dostatečně silné samostatné postavy, tak je nepotřebujete nijak párovat. Daleko lepší je jim dát prostor a vyprávět jejich příběhy.

Galerie: 4

Aquaman: Samostatný horor s monstry z národa Trench přijde ještě před dvojkou | Fandíme filmu Aquaman: Samostatný horor s monstry z národa Trench přijde ještě před dvojkou | Fandíme filmu Aquaman: Samostatný horor s monstry z národa Trench přijde ještě před dvojkou | Fandíme filmu Aquaman: Samostatný horor s monstry z národa Trench přijde ještě před dvojkou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest