Terminátor 6: Podle Arnolda se James Cameron osobně angažoval v natáčení

Terminátor 6: Podle Arnolda se James Cameron osobně angažoval v natáčení | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Cameron zkrátka a dobře potřebuje mít věci pod kontrolou.

Arnold Schwarzenegger promluvil s fanoušky o natáčení Terminátora 6. Co prozradil? Režiséra Tima Miller považuje za talentovaného tvůrce. Je to podle něj expert na triky a akční scény. Zároveň byl ve svém živlu s herci, mladými i starými. Pracovat s ním bylo potěšení. Producent James Cameron sice chystá pokračování Avatara, ale je to control freak a Terminátor je jeho dítě, a tak se do natáčení filmu aktivně zapojoval. Diskutoval s Millerem o tom, jak by měly vypadat jednotlivé scény, jak by se měl vyvíjet ten či onen dialog nebo jak by měly rozličné postavy ve filmu vypadat. Schwarzenegger věří tomu, že spolupráce obou pánů byla pro film prospěšná. Arnold zatím ze snímku viděl asi 15 minut, které se mu líbily a odhalil, že film stál zhruba 160-200 milionů dolarů, v závislosti na tom, kam se rozpočet vyšplhá po dokončení.

Víc Arnold prozradit nesměl. Cameronův vliv nicméně budí pozornost. Věděli jsme, že produkuje a podílí se na scénáři a je hodně zapojený do propagace. Ale že je až takhle "hands-on"? Alita: Bojový anděl působila dojmem, jako by se někdo druhý snažil napodobit Cameronův vlastní styl. Bude Terminátor: Temný osud podobná písnička? To se dozvíme 31.10., kdy bude snímek uvedený do našich kin.

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: The Arnold Fans

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu