Morbius: Upír Jared Leto se schovává na první fotce ze zákulisí a nové herecké posily

Morbius: Upír Jared Leto se schovává na první fotce ze zákulisí a nové herecké posily | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nový film ze světa Venoma už se hezkých pár dní točí.

Jared Leto na Twitteru prozradil, že Morbius má za sebou první týden natáčení a ještě mu jich zbývá 11. Podělil se také o první fotku, na které se schovává za klapkou. Vidět můžeme jen to, že má delší černé vlasy. V listopadu sice na sociálních sítích předvedl, že se kvůli roli oholil, ale na pozdějších fotkách už to vypadalo, že mu vousy opět narostly, tak uvidíme, jako nakonec bude ve filmu vypadat. Každopádně se zdá, že pokud se někdy jeho podoba ve snímku přiblíží té komiksové, tak v tuhle chvíli jej prozatím vidíme „v civilu“. Leto ve snímku hraje Michaela Morbia, vědce, který se kvůli pokaženému experimentu změní v bytost podobnou upírovi.

Objevily se také dvě castingové zprávy. Do role Morbiova mentora štáb obsadil Jareda Harrise, kterého můžete znát z Sherlocka Holmese 2 nebo třeba ze seriálu Terror. Druhou posilou je Tyrese Gibson, známý především jako Roman Pearce ze série Rychle a zběsile. Gibson nabídku ještě definitivně nepodepsal, nicméně má příležitost si zahrát vyšetřovatele FBI, který Morbia pronásleduje.

Fotku najdete dole v galerii.

Morbius má vyprávět příběh vědce (Jared Leto), který se snaží najít lék na vzácnou krevní chorobu a nešťastnou náhodou se tak přemění v živoucího upíra, který je znechucený svou žízní po lidské krvi, ale rozhodne se jí namířit proti kriminálníkům které nepovažuje za hodné života. Postava se poprvé představila ve Spider-Manových komiksech, jako padouch, později se z ní stal antihrdina. Dále hrají Matt Smith a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama, režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry bylo stanovené na 31. 7. 2020.

Galerie: 2

Morbius: Upír Jared Leto se schovává na první fotce ze zákulisí a nové herecké posily | Fandíme filmu Morbius: Upír Jared Leto se schovává na první fotce ze zákulisí a nové herecké posily | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest