Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film

Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 7 obrázků
Arnie se také rozpovídal o tom, co je potřeba udělat proto, aby snímek přeci jen jednou vznikl.

Conan se na stříbrná plátna podíval zatím třikrát. Poprvé ve filmu Barbar Conan z roku 1982, za dva roky následoval Ničitel Conan. V obou případech ústřední postavu ztvárnil Arnold Schwarzenegger (stylově podobnou roli si zahrál i v Rudé Sonje). V roce 2011 se pak objevil reboot s Jasonem Momoou, ale ten příliš parády nenadělal.

O rok později vyšlo najevo, že by se mělo začít pracovat na projektu The Legend of Conan, ve kterém se měl vrátit Arnold Schwarzenegger a půjde o přímé pokračování starších filmů. 

Nicméně, v roce 2017 bylo potvrzeno, že film nebude, ale možná se dočkáme seriálu. Ale ani k tomu zatím nedošlo. 

K situaci se nyní vyjádřil sám Arnold, který by se rád dočkal třetího filmu, ale jsou tu komplikace:

"Pokud jde o tento film, smutným faktem je, že když jde o vlastnictví tohoto materiálu, je to jako... Pokud jde o materiál Roberta E. Howarda... někdo zakoupil práva a nyní je vlastní a mají svou vlastní vizi toho, co chtějí udělat a člověk, který má práva je mladý člověk a snaží se vyřešit to, jak to chodí v Hollywoodu a to není snadná věc. Jsou tu lidé, kteří mu říkají, 'Proč nezačneš s televizním seriálem?' a tak jednal o seriálu a jednání ztroskotala. A potom šel zřejmě za Netflixem a to nevyšlo. Snad se rozhodne natočit film."

Arnold dál prozradil, že on a další lidé se snaží přesvědčit vlastníka práv (společnost Fredrika Malmberga Cabinet Entertainment) o tom, že by bylo fajn natočit filmovou verzi, najít vhodného režiséra a obsadit Arnieho jako krále Conana, který je znechucen z toho, že už desítky let sedí na trůně. 

Herec ještě dodal, že věří, že natáčení je otázkou blízké budoucnosti. V to jistě doufají i fandové, ale je na místě zmínit, že aktuálně nejsou žádné konkrétní plány.

Zdroj: The Arnolds Fans

Galerie: 8

Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu Barbar Conan: Schwarzenegger promluvil o tom, proč nevznikl další film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest