Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka

Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Obsazen byl další agent a vybírají se představitelky ženských rolí.

Už loni v prosinci se proslechlo, že by produkce do role záporáka ve 25. bondovce ráda obsadila Ramiho Maleka. Tehdy nebylo jisté, zda Malek bude moci roli přijmout, kvůli natáčení seriálu Mr. Robot, které je časově náročné. Tuhle otázku se podle aktuálních informací podařilo vyřešit, protože příští bondovku bude mezinárodně distribuovat studio Universal, které zároveň vlastní produkční společnost, jež vyrábí Mr. Robota. Pak tu byla otázka Oscarů – Obě strany s vyjednáváním vyčkávaly až do chvíle, kdy herec zlatou sošku buď získá nebo nezíská, aby byly při licitování o podmínkách spolupráce všechny karty na stole. Rami nakonec vytoužené ocenění získal, a tak lze informovaně pokračovat v dalších jednáních. Smlouva zatím podepsaná nebyla, ale vypadá to, že vše je na dobré cestě.

O Malekově případné roli zatím mnoho nevíme. Mělo by se jednat o záporáka filmu, který by měl být údajně slepý. Nabízí se otázka, zda aktuální novinky jakkoliv souvisejí se staršími zprávami. V roce 2017 se proslýchalo, že nový film se má inspirovat románem Never Dream of Dying, ve kterém vystupuje postava slepého záporáka. A loni se objevila zpráva, že si produkce do role záporáka vyhlédla Saïda Taghmaouiho, herce s marockými kořeny. Zpráva byla oksmžitě vyvrácena, nicméně, kdyby na ní přeci jen něco bylo, znamenalo by to, že současný scénář má nějaké styčné body (tedy záporáka ze severní Afriky) se scénářem, ze kterého měl vycházet Danny Boyle, než byl odvolán z pozice režiséra?

Další castingová zpráva říká, že ve filmu bude vystupovat americký agent CIA, který bude plnit podobnou úlohu jako v minulosti Felix Leiter. Režisér Cary Joji Fukunaga do role chce obsadit Billyho Magnussena, se kterým spolupracoval na seriálu Maniac a údajně kvůli herci postavu upravil tak, aby byla mladší. Dále se hledají představitelky dvou ženských rolí. Obě dámy by měly strávit ze všech postav nejvíc času s hlavním hrdinou. Jedna z nich je nová agentka MI6, druhá má být Jamesovým spojencem, podobně jako byla postava Olgy Kurylenko v Quantum of Solace. Ve spojitosti s jednou z rolí se aktuálně mluví o Lupitě Nyong'o, naopak starší zvěst o Emmě Stone byla vyvrácena. Existuje také možnost, že víc prostoru dostane Naomie Harris, která v sérii hraje Moneypenny.

Pokud jde o aktuální podobu scénáře, zprávy se rozcházejí. Jeden zdroj mluví o tom, že Scott Z. Burns je asi v polovině přepisovacích prací, další uvádí, že k žádným zásadním změnám nedošlo a producenti jsou spokojení s verzí scénáře, kterou začátkem roku dodal režisér Fukunaga. Samotné natáčení se v tuhle chvíli připravuje v Norsku, kde v zasněžené přírodě pro potřeby filmařů vyrostla kulisa domu.

 

Galerie: 8

Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu Bond 25: Po zisku Oscara je Rami Malek blíž roli hlavního záporáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest