Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor

Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
K novému traileru se připojil také nový plakát s ústředními hrdiny a dalšími Pokémony.

Ryan Reynolds nám v poměrně vtipném videu, ve kterém dělal z Pikachu osudovou roli, přislíbil nový trailer na snímek Pokémon: Detektiv Pikachu. Teď je trailer tady a je otázka, zda je to dobře. Úvod je věnovaný představení zápletky a ústřední dvojice. Hodně se staví na projevu Ryana Reynoldse. Pokud vás v téhle poloze baví, tak konverzační pasáže filmu budou přesně pro vás. Jestli máte pocit, že Ryanovo brebentění v ukázce nepřináší nic moc nového, tak se obávám, že by vás snímek mohl dost minout. Druhou polovinou úspěchu mají zjevně být Pokémoni. Těch je hodně a občas se objevují v hodně zběsilém tempu. Jako by lákadlem měl být už samotný fakt, že jsou tady, a že všechno působí zběsile. Kdo ví, třeba to připomíná animované seriály nebo hry (jestli je dobře znáte, schválně dejte vědět), ale to přece nestačí, nebo snad ano?

Schválně napište do komentářů, jak trailer a celý film působí na vás a doplňte, jestli Pokémonům fandíte nebo jdou mimo vás. Dole v galerii najdete nový plakát.

Příběh začíná když se detektiv Harry Goodman záhadně ztratí. Jeho jednadvacetiletý syn Tim začne pátrat, co se s ním stalo a pomocnou ruku mu nabídne Pikachu. Harryho dřívější pokémoní parťák, který je roztomilý, plný uštěpačných poznámek a také vynikající detektiv, který dokáže překvapit i sám sebe. Oba zjišťují, že mezi sebou dokážou zcela nepředvídatelně komunikovat, a tak Tim a Pikachu spojí síly, aby rozpletli síť záhad. Společně sledují stopy napříč neony ozářenými uliemi Ryme City, nekonečné moderní metropole, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku. Potkávají celou řadu Pokémonů a odhalují šokující spiknutí, které může poklidnou existenci obou druhů nenávratně zničit.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Rita Ora, Bill Nighy, Chris Geere, Ken Watanabe, Suki Waterhouse a Karan Soni. Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režíruje Rob Letterman. Datum české premiéry je stanovené na 9. 5. 2019.

Galerie: 7

Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu Pokémon: Detektiv Pikachu: Nový trailer nás láká na kakofonii digitálních potvor | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest