Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude

Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Snyderova budoucnost měla být lepší než Flashpoint.

Je známou skutečností, že během natáčení Justice League se studio Warner domluvilo s režisérem Zackem Snyderem na přetáčkách, které měly film upravit. K jejich napsání byl najatý Joss Whedon, který byl pověřený i režií, když Zack Snyder projekt po osobní tragérii opustil. Whedon dokončil domluvené dotáčky a dle pokynů studia upravil film tak, aby měl méně otevřený konec a maximálně dvě hodiny. Výsledný produkt není ani ryba ani rak a Zackovi fanoušci od té doby doufají, že jednou uvidí jeho sestřih filmu, tzv. Snyder Cut.

Mnohokrát bylo vysvětleno, že k dokončení Snyderovy vize by byly potřeba další desítky milionů dolarů, které studio do projektu zkrátka a dobře nikdy nedá (už jen proto, že se snaží za snyderovskou minulostí udělat tlustou čáru). Přesto se fandové chytají každé jiskřičky naděje, která se objeví.

Nejnověji autor storyboardů Snyderových filmů Jay Oliva na Twitteru napsal, že hnutí za vypuštění Snyder Cutu rozhodně není mrtvé a následně naději rozdmýchali přímo Zack Snyder a jeho syn. Ten jednomu z fandů, který mu napsal, jak zoufale na Snyder Cut čeká, odpověděl, že je třeba být optimistický, a že „dobré věci se rychle blíží“. A přidal několik povzbudivých smajlíků. Fanoušci to hned předali na sociální síti Vero samotnému Zacku Snyderovi a ten post lajkoval.

Fandové to hned začali brát jako nezvratný důkaz toho, že se Snyder Cut konečně chystá. Realita je spíš taková, že syn mluvil obecně o tom, že máme být optimisté, popřípadě o tom, že Zack Snyder chystá nové projekty. A Jay Oliva za Snyder Cut bojoval vždycky.

V galerii se můžete podívat na vůbec první fotku Gal Gadot, kterou Zack Snyder pořídit v den, kdy se spolu potkali, nebo několik návrhů podoby Batmana, Bruce Waynea či Doomsdaye v Batman v Superman. Vidět tam můžete také další Snyderovu reakci na jednoho z fanoušků, kterému tvrdí, že jeho budoucnost filmového DC universe měla být zajímavější než Flashpoint (komiksový příběh, ve kterém Flash cestuje drsnými paralelními realitami).

Zdroje: JS Marantz, Zack Snyder I, II, Jay Oliva, Gal Gadot

Galerie: 9

Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu Justice League: Fandové už si zase dělají naděje, že Snyderův sestřih bude | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu