Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt

Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Úspěšný napínák z minulého roku se dočká pokračování a původní režisér i představitelka hlavní role znovu budou u toho.

Dosud se John Krasinski tvářil, že se na Tichém místě 2 bude podílet pouze jako scenárista a producent, aktuálně však bylo potvrzeno, že se vrátí také jako režisér. V prvním filmu dokázal skvěle skloubit atmosféru, budování světa a autentické rodinné vazby, takže jde jednoznačně o dobrou volbu.

Tím to ale nekončí. Vrací se také jeho manželka, Emily Blunt, která si v pokračování opět zahraje Evelyn Abbott, matku, která v postapokalyptickém světě prvního snímku přišla o manžela a porodila dítě. Snímek se odehrával v neurčité blízké budoucnosti, kdy svět napadla monstra citlivá na zvuk. Proto hrdinové prakticky po celou dobu filmu nesměli vydat ani hlásku.

To ze snímku dělá unikátní tichý zážitek, při kterém každičké zapraskání hrozí vyvolat infarkt. V závěru prvního filmu hrdinové konečně našli proti stvůrám účinnou zbraň – mohlo by se tedy zdát, že katastrofa je zažehnána. A i sám Krasinski v minulosti mluvil o tom, že pokračování nemusí nutně představit ty samé postavy a zkrátka může jít o další příběh zasazený do tohoto světa.

Obsazení Blunt však ukazuje, že tvůrci zvolili jinou cestu. I když kdo ví, třeba oba dva přístupy zkombinují a uvidíme jak nové postavy, tak opět rodinu Abbottovu. Zatím můžeme pouze spekulovat o tom, co přesně tvůrci nabídnou. Na konci prvního filmu se ukáže, že netvorům ubližují vysoké frekvence. Pokud ale pokračování bude chtít dostát svému názvu a původnímu konceptu, bude muset přijít na to, jak postavy opět jednat v úplné tichosti. Sledovat Emily Blunt, jak suverénně likviduje jednoho hnusáka za druhým by jistě bylo zábavné, ale už by to prostě nebylo Tiché místo.

Co vy na to? Napadá vás, co byste v pokračování rádi viděli? Natáčení začne v červenci, datum premiéry je stanovené na 15. 5. 2020.

Galerie: 7

Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu Tiché místo 2: Vracejí se John Krasinski i Emily Blunt | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu