Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum

Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Avatar mohl potenciálně vypadat hodně jinak.

Jakea Sullyho v Avatarovi a navazujících pokračováních ztvárnil a ztvární Sam Worthington. Režisér James Cameron však prozradil, že nechybělo mnoho a roli dostali Channing Tatum nebo Chris Evans. Cameron řekl:

„Chris Evans, Sam a Channing Tatum. To byl můj výběr. Channing mi přišel opravdu zajímavý. Chris mi přišel opravdu zajímavý. Byli oba vynikající. Jenže Sam měl výborný hlas a byl ohromně vášnivý. Všichni tři si se scénářem poradili zhruba stejně dobře, ale pak přišla finální řeč, kde [Jake Sully] povstane a říká ‚Tohle je naše země. Leťte tak daleko, kam až vás vítr zanese‘. Celou tuhle řeč. [Sama] bych následoval do boje. A ty zbylé dva ne. Oba dva od té doby měli vynikající kariéru, ale Sam byl připravený. Byl připravený“.

Jak dopadla kariéra všech tří pánů asi víte. Chris Evans střídá marvelovky s komorními filmy, Tatum si drží sérii středně velkých až velkých projektů. Sam Worthington se mimo Avatara pořádně nikdy skutečně neprosadil. Z počátku to s ním Hollywood zkoušel ve filmech jako Souboj Titánů, ale jinak se Worthington v první lize nikdy pořádně nechytil a brzy byl delegován do vedlejších rolí a menších filmů.

Další jeho šancí na velký zářez budou až pokračování Avatara, ve kterých se začne objevovat od příštího roku. Na kariérní trajektorii jednotlivých pánů nicméně až tak nezáleží. Podstatné je, že je Cameron se svojí volbou spokojený a diváci si na Worthingtona také nikterak nestěžovali, takže můžeme se zvědavostí očekávat jeho návrat v roli.

V galerii si můžete zavzpomínat, jak Worthington v Avatarovi vypadal v lidské podobě.

Zdroj: Empire

Galerie: 7

Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu Avatar: Hlavní roli málem hráli Chris Evans nebo Channing Tatum | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest