Leaving Neverland: Trailer na dokument o údajných obětech Michaela Jacksona

Leaving Neverland: Trailer na dokument o údajných obětech Michaela Jacksona | Fandíme filmu
HBO představila první upoutávku kontroverzního dokumentu, který uvede už začátkem března.

Stanice HBO zveřejnilo trailer dvoudílného dokumentárního filmu Leaving Neverland, který odvysílá 3. a 4. dubna. V tuhle chvíli byl zveřejněný trailer, který si můžete pustit na konci článku. Soustředí se na dva protagonisty, kteří diváky pomalu připravují na to, jak se pro ně (údajně) jejich pohádka ve společnosti zpěváka Michaela Jacksona změnila v noční můru.

Snímek byl uvedený poprvé před několika týdny na festivalu v Sundance, kde vyvolal silné ohlasy. Filmař a novinář Dan Reed v dokumentárním dvojfilmu zaznamenal výpovědi Wadea Robsona a Jimmyho Safechucka, kteří ve snímku detailně popisují, jakým způsobem se dostali do Jacksonovy blízkosti, jak je měl údajně zneužívat a jak to následně ovlivnilo jejich životy. Správci Jacksonovy pozůstalosti (a samozřejmě také jeho fanoušci) už několikrát vystupovali proti filmu a důvěryhodnosti jeho subjektů. Další podrobnosti najdete ve starším článku.

Oficiální synopse říká: Leaving Neverland je dvoudílný dokument o samostatných, leč obdobných prožitcích dvou chlapců, desetiletého Jamese Safechucka a sedmiletého Wadea Robinsona, kteří se oba spřátelili s Michaelem Jacksonem. Dnes je Safechuckovi 37 a Robsonovi 41 a oba dva, společně se svými příbuznými, v mrazivých rozhovorech vykreslují portrét dlouhodobého zneužívání. Zároveň se potýkají se svými složitými pocity, se kterými se snaží nějakým způsobem vyrovnat po tom, co oba dva měli vlastní syny.

Česká mutace HBO v tuhle chvíli snímek v programu uvedený nemá.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu