Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení

Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co můžeme od pokračování hororové videoherní adaptace očekávat?

První adaptace počítačové hry Silent Hill se poměrně vydařila, někteří diváci dokonce hovořili o nejlepší dosavadní filmové verzi videohry. Film sice neslavil nějak velký komerční úspěch (definitivně se zaplatil až na DVD), to ovšem tvůrce neodradilo od plánování pokračování. Druhého dílu s názvem Silent Hill: Revelation 3D se dočkáme příští rok, a jak už z název napovídá, oproti jedničce nám nabídne jeden rozměr navíc. Režiséra Christophea Ganse tentokrát vystřídá autor filmu Solomon Kane, Michael J. Bassett, který navíc k novému Silent Hillu napsal i scénář. V hlavních rolích uvidíme Adealaide Clemens (X-Men Origins: Wolverine), Carrie-Anne Moss, nebudeme přitom ochuzeni o dva navrátilce z jedničky, a to Radhu Mitchell a Seana Beana.

Děj by se měl přitom ve značné části inspirovat třetí hrou v sérii Silent Hill. Hlavní hrdinkou bude mladá Heather Mason (ztvární ji Adelaide Clemens), která celý život utíká spolu s otcem před temnými silami. Vše se změní v den jejích osmnáctých narozenin, kdy její otec znenadání zmizí a Heather se bude muset postavit čelem zlu, které je celá léta pronásledovalo, aby svého tátu zachránila. Na zveřejněných snímcích můžeme vidět kromě producenta Dona Carmodyho (ten s šedivými vousy) a režiséra Bassetta (mladší pán) především blonďatou Carrie-Anne Moss (naše známá Trinity z Matrixu), která se představí v roli Claudie Wolf. Kromě ní můžeme v druhém Silent Hillu čekat i třeba trošku jiné zdravotní sestřičky nebo videoherním fanouškům známou postavu Valtiela (ta velká potvora obklopující trůn). Nebude snad dlouho trvat a my se dozvíme i konkrétní měsíc, ve kterém se Silent Hill: Revelation 3D v příštím roce v kinech objeví.

Galerie: 7

Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu Silent Hill: Revelation 3D - Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest