Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám

Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herečka, která v minulosti vyhrožovala odchodem, stále nepodepsala smlouvu.

Michelle Rodriguez je nevýraznější herečkou, která hraje ve filmech ze série Rychle a zběsile. Ale v minulosti to vypadalo, že by se její Letty nemusela v devátém dílu objevit. Michelle totiž nebyla spokojena s tím, jakým způsobem tvůrci k ženským postavám přistupují (a je faktem, že obvykle příliš prostoru neměly).

A stále není jasné, zda Michelle v devátém dílu uvidíme. Herečka ještě nepodepsala smlouvu a vysvětlila proč:

"Nevím, jestli se vrátím. Musím si nejdříve přečíst scénář. Až si ho přečtu, budu vědět. Až si přečtu scénář - a doufám, že to bude možné - potom budu s návratem buďto souhlasit nebo ne. Veškerá má energie je v současné chvíli zaměřena na ženská práva a podporu žen. Většinu svého života trávím střílením ze zbraní a poflakování se s kluky a sledováním toho, jak se škrábou v rozkroku a čichám prdy, které smrdí po proteinu. A teď si užívám poezie a krásy a smyslnosti žen a síly, která nás spojuje. Takže [v sérii Rychle a zběsile] musejí ukázat víc lásky k ženám. Nevím, kterým směrem se vydají. Ale vím, jakým směrem mířím já. Uvidíme, zda se setkáme."

Rychle a zběsile je série, která je prostě více "chlapská", na druhou stranu Letty ukázala, že zvládne to samé, co její mužské protějšky. Není tak divu, že její představitelka žádá, aby následující filmy daly více prostoru i ženským hrdinkám. A jestli ne, tak zřejmě Michelle neuvidíme.

Zároveň je třeba říct, že je poněkud zvláštní, že se má snímek dle dostupných informací začít někdy na jaře natáčet a produkce stále není domluvená s jednou z největších hvězd série, zda se ve filmu objeví...

Devátý díl bude mít premiéru 9. dubna 2020. Dole v galerii: Rychlá a zběsilá Michelle.

Zdroj: Vanity Fairy

Galerie: 10

Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Michelle Rodriguez se nevrátí, pokud tvůrci nedají víc prostoru ženám | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest