Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit

Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Scenárista Brian Michael Bendis potvrdil, že stále píše další X-Men film, jen aby producentka vzápětí připustila, že Disney může jeho práci kdykoliv zmařit.

Před časem vyšlo najevo, že sloučení Foxu se společností Disney bude znamenat zrušení některých chystaných komiksových filmů a to například sólovky Gambita (i když Channing Tatum se stále snaží bojovat za to, aby vznikla) nebo projektu, který je znám pod pracovním názvem 143 a s největší pravděpodobností jde o film jedné ze členek týmu X-Men - o Kitty Pryde/Shadowcat (v minulosti ji ztvárňovala Ellen Page).

Ovšem, komiksový tvůrce Brian Michael Bendis, který byl minulý rok najat, aby napsal scénář, tvrdí, že film rozhodně není u ledu. 

Brian dostal na Twitteru otázku, zda je film z universa X-Men stále v přípravách bez ohledu na sloučení Disneyho a Foxu a jeho odpověď byla jasná:

"Ano, zrovna teď na něm pracuji. Je to opravdu neskutečné a skvělé být v nitru X mansion (sídlo X-Menů, pozn. redakce) a současně ve Fortress of Solitude (sídlo Supermana, pozn. redakce) v tu samou chvíli."

Bendis aktuálně pracuje na komiksu o Supermanovi pro DC, ale očividně dál připravuje i scénář pro sólovku Kitty Pryde. To je ale poměrně zvláštní, protože jak už bylo řečeno, mělo by jít o jeden ze zrušených filmů. Je to matoucí situace, nicméně Bendis nemá asi důvod lhát. Na druhou stranu, i když se film dál připravuje, tak to neznamená, že se dočká realizace. Jakmile totiž Disney v červnu definitivně převezme otěže nad Fox, tak u všech rozpracovaných projektů, které se ještě nezačaly fyzicky natáčet, bude jen a jen na něm, jestli jim dá sebemenší šanci, nebo je v mžiku hodí do koše.

To ostatně potvrdila i producentka Lauren Shuler Donner, která pracovala na všech X-Men filmech i seriálech. Ta byla tázána v rozhovoru na několik rozpracovaných projektů (primárně na Gambita a X-Force). Prakticky na každou otázku odpověděla něco jako "to už záleží jen na Disneym". Zároveň se domnívá, že do budoucna budeme vídat X-Men filmy méně často, protože Disney nejspíš v dohledné době nebude vyrábět víc jak čtyři komiksové snímky ročně a na X-Meny tak nebude nijak velký prostor.

Na X-Menech Lauren pracovala od roku 2000 a je patrné, že ji konec jedné éry trochu mrzí, na druhou stranu je přesvědčená, že X-Menu budou v dobrých rukou - kontrolu nad nimi převezme šéf Marvelu (ten je součást Disneyho) Kevin Feige, který shodou okolností v Hollywoodu začínal jako asistent Lauren Shuler Donner. Společně spolu přivedli na svět úplně první X-Meny, kteří změnili tvář komiksových filmů navždy.

PS: Dole v galerii můžete mrknout na kreslenou i hranou Kitty.

Zdroje: Slashfilm, Twitter

Galerie: 14

Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu Tvůrci stále pracují na X-Men filmech, i když je Disney může lusknutím zničit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu