Zombieland 2: První plakát ukazuje, jak hrdinové zestárli

Zombieland 2: První plakát ukazuje, jak hrdinové zestárli | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Obsazení rozšířila další populární herečka a známe oficiální název filmu.

Natáčení Zombielandu 2 má začít tento týden. Tvůrci to oslavili zveřejněním prvního plakátu, který je zopakováním plakátu z prvního filmu. Vzhledem k tomu, že hlavní role hrají stejní herci a uplynulo deset let, tak to není vůbec na škodu. Alespoň můžeme jednoznačně vidět, jak jednotliví herci zestárli. U Woodyho Harrelsona se žádná velká změna nekoná. Jessemu Eisenbergovi maličko ztvrdly rysy a jeho kadeře už nepůsobí tak bezstarostně. U Emmy Stone je vidět hned, jak za těch let stačila dospět a z Abigail Breslin je prakticky nový člověk. Sbohem dívenko, dobrý den mladá dámo.

Původní čtyřka nebude na zombíky sama. Už z dřívějška víme, že ji doplní Zoey Deutch, ale přidává se také Rosario Dawson (Sin City, postava Claire Temple z Marvel seriálů na Netflixu) a Avan Jogia (Ghost Wars). Ve dvojce se hrdinové musí potýkat s novými druhy zombies, které se od jedničky zásadně vyvinuly. Do cesty se jim postaví také lidští přeživší a nesnáze způsobí rozkol uvnitř skupiny.

Režíruje opět Ruben Fleischer, scénář znovu psali Rhett Reese a Paul Wernick, nově se podílel také David Callaham. Datum české premiéry je stanovené na 24.10. 2019, datum slovenské na 10.10. 2019. Snímek se oficiálně jmenuje Zombieland 2: Double Tap, jak potvrzuje nový plakát, který najdete dole v galerii i s porovnáním s plakátem starým.

Zdroje: Deadline, Variety

Galerie: 4

Zombieland 2: První plakát ukazuje, jak hrdinové zestárli | Fandíme filmu Zombieland 2: První plakát ukazuje, jak hrdinové zestárli | Fandíme filmu Zombieland 2: První plakát ukazuje, jak hrdinové zestárli | Fandíme filmu Zombieland 2: První plakát ukazuje, jak hrdinové zestárli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest