Rychle a zběsile 9: The Rock potvrdil, že se nevrátí

Rychle a zběsile 9: The Rock potvrdil, že se nevrátí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jeho odchod však nemusí být trvalý. A v rámci série by se mohl ukázat Jason Momoa.

Dwayne Johnson čerstvě dotočil Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, spin-off Rychle a zběsile zaměřený na postavy The Rocka a Jasona Stathama. Otázkou dlouho zůstávalo, zda se vrátí i v Rychle a zběsile 9, které se má točit každým okamžikem. Teď ticho, které kolem otázky panovalo, prolomil sám Johnson. V rozhovoru uvedl, že v plánu vždycky bylo, aby se svět Rychle a zběsile dál rozrůstal. V tuhle chvíli platí, že součástí Fast 9 nebude, protože natáčení začne co nevidět a on má jiné závazky. Z toho, jak The Rock formuloval svoje vyjádření se zdá, že nemůžeme úplně vyloučit nějaké cameo (či potitulkovou scénu), ale víc zřejmě nic. Zároveň však dodal, že vůbec nevylučuje, že se vrátí v Rychle a zběsile 10, protože Hobbs a Dom mezi sebou mají nevyřízené účty.

Souběžně také The Rock na Instagramu při diskutování s fanoušky nepřímo potvrdil, že počítá s tím, že Hobbs bude mít i další sólovku. Jak se blížil závěr natáčení, Johnson na Instagramu (a v rozhovoru) postupně odhaloval, že finále filmu se odehraje na Samoe, odkud pocházejí jeho předci (točilo se na Havaji) a ve finále se proti armádě záporáka v podání Idrise Elby postaví Hobbsova širší rodina. Jednotlivé bratry si zahráli Josh Mauga, Cliff Curtis, Roman Reigns a John Tui. Co je však zajímavější, The Rock se jako svého bratra snažil obsadit Jasona Momou! Nakonec to prý nevyšlo kvůli Momoovu nabitému harmonogramu, nicméně Johnson jej rozhodně chce angažovat v příštím Hobbsově filmu. Jestli se to skutečně někdy v budoucnosti povede, mohla by být z pánů slušná akční dvojka, co říkáte?

V galerii najdete nejnovější fotky z natáčení Hobbse a Shawa.

Zdroje: The Rock, The Rock II

Galerie: 3

Rychle a zběsile 9: The Rock potvrdil, že se nevrátí | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: The Rock potvrdil, že se nevrátí | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: The Rock potvrdil, že se nevrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest