Box Office: Skleněný vs. propadáky

Box Office: Skleněný vs. propadáky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Matthew McConaughey přichází s dalším obskurním filmem, který nic nevydělá. A co Aquaman? Už je největším filmem DC?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jedničkou víkendu je opětovně Skleněný. Konkurence byla mizerná, takže to pro film nebyl žádný problém a s 19 miliony je superhrdinské "nemocniční" drama na 73,5 milionu v Americe. Plus dalších 23 milionů ze zahraničí, což dělá globálních 162,7 milionu. Filmu se daří překvapivě dobře a možná skončí sakra blízko Rozpolceného, který dal 137 mega v Americe a 276 milionů ze světa. Jak jsme psali minule, Shyamalanova reputace je kolísavá, ale jeho filmy se téměř vždy zaplatily. 

První novinkou byl Chlapec, který se stane králem, dobrodružné teen fantasy zasazené do moderního Londýna od režiséra Útoku na věžák. Snímek je bohužel bez hvězd a artušovský námět dneska taky kdovíjak neletí, takže slabých 7 milionů není překvapení. Všechno to stálo 59 mega a Foxové tak přijdou o dost peněz. Recenze jsou decentní, ale v době, kdy měl i Bumblebee problémy vyšplhat se na 400 mega globálně, nemůže tenhle typ filmu čekat zázraky. Mezinárodně zatím 3 miliony.

Ticho před bouří od Stevena Knighta se prodávalo jako erotický thriller s Matthewem McConaugheym, Anne Hathaway a velkým twistem. Recenzenti ale nakonec hlásí, že se z filmu vyklube dost nezajímavý a nabubřelý neo-noir, který za ty peníze nestojí. Rovnou 25milionový projekt tak startuje s diváckým nezájmem a 4,5 miliony. Stejně jako Replicas to bude film uvedený v širokém nasazení, který nedá ani desítku. Protože McConaughey už měl větší propadáky, s nejnižší premiérou kariéry tak startuje Anne Hathaway. Když se na to zpětně podíváme, ten velký "McConaugheyho návrat" byl jeden velký mýtus, který rozhodně sedl hercovu agentovi, protože co se týče kasovních čísel, byl to jeden obří hit-and-miss.

Další kapitola »

Glass

18.01.2019 | USA
Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Box Office: Skleněný vs. propadáky | Fandíme filmu Box Office: Skleněný vs. propadáky | Fandíme filmu Box Office: Skleněný vs. propadáky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest