Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu

Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A proč s přetáčkami nešlo otálet a musely přijít hned po hlavním natáčení?

Herečka Zazie Beetz se na festivalu v Sundance rozpovídala o Jokerovi, ve kterém hraje hlavní ženskou roli. O samotném filmu toho samozřejmě prozradit mnoho nesmí (zavtipkovala, že je temný a drsný), ale rozpovídala se alespoň o tvůrčím procesu. Podle jejího vyjádření se celý snímek přepisoval za pochodu. Každý den se prý herci sešli se scenáristou Scottem Silverem u režiséra Todda Phillipse v karavanu a psali scény na zítřek. Ráno v kostymérně se nové repliky učili a už za tři týdny přišly přetáčky.

Proč natáčení probíhalo takhle hekticky? O důvodu přepisování filmu za pochodu herečka nemluvila, zřejmě šlo zkrátka a dobře o živý tvůrčí proces. Právě kvůli tomu zřejmě byly potřeba přetáčky – aby se akcentovaly všechny změny, které filmaři ve scénáři dělali. Proč ale přišly tak brzy? Podle Beetz proto, že Joaquin Phoenix kvůli hlavní roli opravdu hodně shodil a produkce po něm nemohla chtít, aby si tuhle váhu udržel dlouhodobě, a tak bylo potřeba přetáčky spustit okamžitě.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Dále hrají Zazie Beetz, Robert De Niro, Cullen, Marc Maron, Frances Conroy, Shea Whigham, Glenn Fleshler nebo Bill Camp. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Galerie: 5

Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu | Fandíme filmu Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu | Fandíme filmu Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu | Fandíme filmu Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu | Fandíme filmu Joker: Podle Zazie Beetz se celý film přepisoval za pochodu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest