Red Sonja: Bryan Singer zůstává režisérem, kontroverzi navzdory

Red Sonja: Bryan Singer zůstává režisérem, kontroverzi navzdory | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Producent za Singerem stojí.

Film Red Sonja rozhodně nemá snadnou cestu na stříbrná plátna. Chystá se už roky, měnili se u něj tvůrci i představitelky hlavních rolí, prostě klasické "předprodukční peklo". 

Asi nejvíce pozornosti se na film zaměřilo v době, kdy se hlavní role měla ujmout herečka Rose McGowan a režie Robert Rodriguez

K realizaci ovšem nikdy nedošlo, nicméně stále se mluvilo o tom, že fantasy podívaná vznikne. V roce 2018 pak získal projekt druhý dech, když bylo oznámeno, že režii zajistí Bryan Singer

Ovšem, ten byl několikrát obviněn z řady sexuálních obtěžování (navíc nezletilých), což obvykle znamená, že se filmová studia snaží obviněného herce nebo tvůrce, co nejrychleji zbavit.

V případě Singera se to ale očividně nestane, protože producent Avi Lerner vydal následující prohlášení:

"Dál se podílím na vývoji Red Sonjy a nadále se na ní podíli i Bryan Singer. Tržby Bohemian Rhapsody, které překročily hranici 800 milionů dolarů z filmu udělaly nejvýdělečnější drama ve filmové historii, což je důkazem jeho pozoruhodné vize a ostrovtipu. Znám rozdíl mezi záměrně šířenými fake news a skutečností a jsem s tímto rozhodnutí velmi spokojen. V Americe jsou lidé nevinní, pokud není dokázán opak."

Uvidíme, zda toho rozhodnutí vydrží. Singera z obtěžování obvinilo několik můžu. Režisér nařčení odmítá a několik žalob bylo zamítnuto, nicméně všechny ne, takže je otázkou, jak se situace vyvine. 

Zatím ale stále platí, že Singer bude režírovat a snad skutečně dojde k realizaci filmu. Pokud ne, tak se fandové budou muset vrátit k projektu z roku 1985, který není zrovna chválen. I když se přiznám, že mně se moc líbil.

Zdroj: The Atlantic

Rudá Sonja

03.07.1985 | USA, Nizozemsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Red Sonja: Bryan Singer zůstává režisérem, kontroverzi navzdory | Fandíme filmu Red Sonja: Bryan Singer zůstává režisérem, kontroverzi navzdory | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest