Star Wars: Nové filmy pro službu Disney+ vznikat nebudou

Star Wars: Nové filmy pro službu Disney+ vznikat nebudou | Fandíme filmu
Pro službu se chystají menší filmy nebo seriály.

Víme, že pro chystanou službu Disney+ budou vznikat seriály ze světa Star Wars. Jak je to ale s filmy? Můžeme se na myšákově nové platformě těšit také na exkluzivní celovečeráky? Šéf Disneyho Bob Iger potvrdil, že nikoliv. Když společnost připraví Star Wars film pro kina a ten film za první víkend utrží 200 milionů, vytvoří to podle Igera ohlas, který dává celé události přidanou hodnotu. A Disneymu tenhle model vyhovuje. Všechny filmy studia dříve či později na Disney+ nakonec skončí, ale Star Wars filmy budou vždy začínat svoji cestu v kinech, jako velkolepá událost.

A netýká se to jen Star Wars, ale všech dražších filmů (za 100 a víc milionů dolarů), které studio vyrábí. Ty nadále budou uváděné premiérově v kinech. Se zhruba stomilionovým rozpočtem budou pro Disney+ vyráběny seriály, jako ty zmiňované ze světa Star Wars či ze světa Marvelu. Série jsou nicméně jiná kategorie – mají jinou hodnotu z hlediska přiláká zákazníků.

Filmy natočené exkluzivně pro Disney+ vznikat také budou, jen ne s tak výrazným rozpočtem. Aktuálně se pro Disney+ chystá třeba hraná verze Lady a Trampa s Tessou Thompson a Justinem Therouxem v hlavních rolích a u podobných snímků můžeme očekávat rozpočet v řádu desítek milionů.

Takže nové filmy pro Dinsey+ ano, ale pouze ty levnější a levnější Star Wars filmy vznikat nebudou.

Zdroj: Barrons

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest