Deadpool 3: Na filmu se pracuje, ale bude hodně jiný

Deadpool 3: Na filmu se pracuje, ale bude hodně jiný | Fandíme filmu
20th Century Studios
Alespoň podle Ryana Reynoldse.

V březnu se společnost Fox stane součástí Disneyho. A tím pádem se postavy a týmy, na které Fox drží práva, vrátí Marvelu (jeho vlastníkem je také Disney). 

Kromě jiných to bude i Deadpool. A někteří fandové tak začali mít obavy o to, jak to bude se sérií dál. Ne snad, že by tržby a recenze prvních dvou dílů nebyly skvělé, ale Disney není zrovna společností, která je proslulá drsnými komiksovkami, jde o prorodinně orientovanou firmu. Navíc se všeobecně počítá s tím, že Marvel všechny xmenovské postavy zresetuje a zrealizuje si je po svém.

Právě pro Deadpoola by to ale platit nemuselo. Minimálně to podle serveru Variety naznačuje Ryan Reynolds, který během propagačního turné k Once Upon a Deadpool v Číně uvedl, že práce na Deadpoolovi 3 už probíhají:

"...uvažujeme o tom, že se vydáme naprosto jiným směrem. Postavy se často mění nebo rebootují tak o čtyři filmy později, než by bylo třeba."

Co konkrétně má znamenat termín naprosto jiný směr, to zatím těžko říct, speciálně pak s ohledem na to, že teď do podoby filmu bude "kecat" i Disney, ale snad třetí díl neztratí nic ze zábavnosti, kterou publikum okouzlily první dva filmy. Tedy samozřejmě za předpokladu, že film skutečně vznikne a Ryan nechystá nový námět naprosto zbytečně, jen aby jej Disney za pár měsíců odmítl.

Zajímavé je, že scenáristé Deadpoola Rhett Reese a Paul Wernick ještě několik dní před tím v samostatném rozhovoru tvrdili, že před Deadpoolem 3 přijde na řadu X-Force, což je další film, jehož osud je vzhledem k přechodu Foxu k Disneymu minimálně nejistý, pokud ne vyloženě zpečetěný. Není vyloučené, že sami tvůrci pořád ještě tak docela nevědí, co s rozdělanými X-Men projekty bude, a tak se definitivních odpovědí dočkáme nejspíš teprve tehdy, až Disney jednoznačně dokončí přechodové období.

Zdroje: Screen Rant, Variety

Deadpool

12.02.2016 | USA, Kanada
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Romantický
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu