Gambit: Zachrání Tatum mrtvý projekt a natočí jej sám?

Gambit: Zachrání Tatum mrtvý projekt a natočí jej sám? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Channing Tatum se zřejmě nechce vzdát snu o tom, že si zahraje Gambita.

Samostatný film s mutantem Gambitem se chystá zatraceně dlouho. Studio Fox se před lety rozhodlo využít narůstající popularity Channinga Tatuma, který o roli hodně stál, a čistě na jeho jméně projekt vydržel dlouhé roky při životě, i když už nespočetněkrát působil dojmem, že je mrtvý. Režiséři přicházeli a odcházely, scénáře se od základů přepisovaly, data premiéry odsouvala. Naposledy se s uvedením filmu počítalo na letošní rok, ale vzhledem k tomu, že natáčení ani zdaleka nezačalo, je zřejmé, že letošní termín v žádném případě neklapne.

Už v dohledných měsících přejdou všichni X-Meni od Foxu pod správu Marvel Studios a to může být pro Gambita poslední hřebíček do rakve, protože se počítá s tím, že Marvel s X-Meny začne znovu od nuly a z foxovské éry nechá přežít maximálně tak Deadpoola, který by se teoreticky mohl z přechodu k jinému studiu celkem vtipně vylhat, protože je ze své podstaty plný meta komentářů a má ve zvyku promlouvat k divákům. Nedávno se dokonce objevila nepotvrzená zákulisní zvěst, která tvrdí, že všechny rozdělané X-Men filmy, které se zatím nezačaly točit, jsou už v tuhle chvíli mrtvé (včetně Gambita).

Jenže teď hollywoodský zpravodaj Deadline přišel se zajímavým tvrzením. Channing Tatum přechází od jedné manažerské firmy k druhé. Na tom by nebylo nic zvláštního, podobné změny se v Hollywoodu dějí každou chvíli. Deadline nicméně jakoby mimochodem dodává, že se v Los Angeles proslýchá, že po tom, co řada režisérů Gambita opustila, by snímek mohl realizovat sám Tatum. Deadline dodává, že zatím nebyl stanovený začátek natáčení a všechno se teprve řeší.

Deadline je natolik seriózní zpravodaj, že má smysl se touhle divokou zvěstí zabývat. Jak si ale něco takového přebrat? Snad jedině tak, že Tatum Gambita opravdu strašně moc chce hrát a je si moc dobře vědomý toho, že jakmile postava přejde pod Marvel, nejspíš už nikdy nedostane šanci (nebo se minimálně všechno strašně zkomplikuje a opět na dlouhá léta protáhne). Jeho poslední možností je tedy zkusit ještě na poslední chvíli začít natáčet pod Foxem, těsně před tím, než práva přejdou pod Marvel. A čas ubíhá, takže jestli se nedaří přesvědčit žádného zavedeného režiséra, tak je možné, že Tatum osobní převzetí kormidla vidí jako poslední zoufalý pokus o záchranu projektu.

Budeme zvědaví, zda se Channingovi tenhle husarský kousek povede, Deadline slibuje, že jakmile bude mít další podrobnosti, bude informovat.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Gambit: Zachrání Tatum mrtvý projekt a natočí jej sám? | Fandíme filmu Gambit: Zachrání Tatum mrtvý projekt a natočí jej sám? | Fandíme filmu Gambit: Zachrání Tatum mrtvý projekt a natočí jej sám? | Fandíme filmu Gambit: Zachrání Tatum mrtvý projekt a natočí jej sám? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest