New Avengers, či Young Avengers? Kam si to namíří úspěšný Marvel tým?

New Avengers, či Young Avengers? Kam si to namíří úspěšný Marvel tým? | Fandíme filmu
Marvel Comics
Neoficiální zákulisní zprávy hovoří o tom, jak by to mělo vypadat s Avengery ve čtvrté fázi filmového světa Marvelu.

O budoucnosti Marvel Cinematic Universe po Avengers: Endgame máme celou řadu konkrétních informací, i když Marvel s oficiálním oznámením zatím otálí. Víme, že se chystají další Black Panther, další Doctor Strange, Black Widow, The Eternals a Shang-Chi. To je slušná řádka projektů, které mají scenáristu, režiséra nebo obojí. Jak to ale bude do budoucna s týmovkami, které byly pro Marvel vždycky třešničkami na dortu?

O tom žádné pevné informace zatím nemáme a můžeme vycházet jen z nepotvrzených zvěstí, které se čas od času objeví. Aktuálně server We Got This Covered (který nepatří mezi pravidelné zdroje zákulisních zpráv) tvrdí, že podle jeho informací Marvel připravuje New Avengers, snímek, který by měl pojednávat o skupině mladších hrdinů, známých v komiksech jako Young Avengers. Konkrétně by se měli na soupisce objevit Kate Bishop (mladá dívka, která převzala Hawkeyeovu úlohu), Hulkling (mimozemšťan, který mění svou podobu), Iron Lad (mladík v Iron Manově brnění), Patriot (díky krevní transfuzi má v žilách sérum super vojáka), Wiccan (syn Scarlet Witch), Stature (dcera Scotta Langa) a mladší Vision.

Server MCU Cosmic měl v minulosti řadu přesných zpráv, v posledních měsících však jeho spolehlivost poklesla. Každopádně tvrdí, že není jisté zda vznikají separátně Young Avengers a New Avengers, popřípadě jen jeden film, který oba koncepty nějak kombinuje. Tak či tak se má v dohledné době objevit snímek s kombinací hrdinů, jako jsou Black Panther či Doctor Strange a mladších postav. Ty by údajně měly být v řadě případů blíže představené v chystaných minisériích služby Disney+. Podle MCU Cosmic žádá přesná soupiska prozatím neexistuje. Server také připomíná, že v minulosti se šuškalo také o přípravách Dark Avengers, nicméně projekt s mladšími hrdiny je údajně aktuálně prioritou.

Sám šéf Marvelu, Kevin Feige, v minulosti potvrdil, že mladší hrdinové budou jedním ze směrů, kterými se studio v budoucnosti vydá. Veřejně hovořil také o tom, že studio má na stole spoustu scénářů a vždy když některý z nich uzraje a je vhodná doba, projekt se posune do další části vývoje. Že se tedy někde v hlubinách studia připravují Dark Avengers ještě nemusí nutně znamenat, že je v nejbližších letech uvidíme v kinech.

Otázkou také je, zda Avengers nadále budou vrcholnými momenty jednotlivých „fází“, ve kterých se společně setkají protagonisté několika samostatných filmů z předchozích let, anebo jestli Marvel svoje plány bude strukturovat zcela jinak. Studio kupříkladu už dlouho chce přesunout velkou část svých příběhů do vesmíru, je tedy otázkou, zda vůbec bude možné, aby příští Avengers poskládali hrdiny z několika předešlých filmů. Takže kdo ví, třeba půjde o daleko samostatnější film, který akorát bude vyprávět o týmu postav, místo o jedné jediné (podobně jako třeba Strážci Galaxie).

Prakticky jistí si můžeme být tím, že lukrativní značky se studio nevzdá, takže na závěr nezbývá než se zeptat vás: Pokud byste měli moc rozhodovat, uvidíte raději New Avengers (pokračování dosavadního modelu, akorát s novou sadou postav), Young Avengers (mladé hrdiny) nebo Dark Avengers (tým padouchů ukrytý pod maskami hrdinů)?

Zdroje: We Got This Covered, MCU Cosmic

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest