Vetřelec: Herečka z Covenantu by ráda natočila další díl

Vetřelec: Herečka z Covenantu by ráda natočila další díl | Fandíme filmu
Katherine Waterston by do toho určitě šla.

Vetřelec: Covenant měl být návratem ke kořenům, který nakopne uvadající sci-fi scérii. Ale nevyšlo to. Film utržil necelých 241 milionů dolarů, což znamená, že se při rozpočtu 111 milionů dolarů sice zaplatil, ale příliš výdělečný nebyl (půlku tržeb berou provozovatelé kin a ještě jsou tu náklady na marketing). A recenze také nebyly vysloveně negativní, ale ani příliš pozitivní. 

Není tak překvapením, že studio 20th Century Fox otálí s natočením původně plánovaného pokračování. Pokud ale jde o představitelku hlavní ženské postavy Janet Daniels, herečku Katherine Waterston, tak ta by do toho jednoznačně šla. Ovšem, ani ona netuší, zda další díl bude:

"Nežiji v Hollywoodu a obvykle jsem ten poslední člověk, který se dozví, co se děje s mou vlastní kariérou. Takže nejsem pravděpodobně tou nejlepší osobou, které se ptát. Ale myslím, že jsem během natáčení Covenantu pochopila, kterým směrem by se chtěli vydat a znělo to opravdu zajímavě. Určitě bych udělala další, pokud by mě chtěli. Ale to je vše, co vím. Stejně jsem si jistá, že dávno změnili [směr, kterým se pokračování vydá]..."

Je fajn, že by Katherine souhlasila s účastí, ale jak už bylo řečeno, s ohledem na slabé výsledky prvního dílu by bylo překvapením, pokud by se další Vetřelec objevil v dohledné budoucnosti. Speciálně s ohledem na to, že se brzy Fox stane součástí Disneyho a jeho šéfové si jistě hodně rozmyslím, co s touto legendární, ale v poslední době trochu nepřesvědčivou a hlavně ne zrovna výdělečnou značkou udělat.

Zdroj: The Playlist

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest