Daredevil Charlie Cox stále doufá, že se objeví po boku Spider-Mana

Daredevil Charlie Cox stále doufá, že se objeví po boku Spider-Mana | Fandíme filmu
Marvel
Herec se svého filmového snu nevzdává.

Před nějakou dobou se objevila docela překvapivá zpráva a to, že Netflix po třech řadách zrušil seriál Daredevil, přestože byl nejen skvěle hodnocen, ale také se těšil velké popularitě mezi diváky. 

Nicméně ani to ho nezachránilo před koncem, respektive koncem na Netflixu. Je otázkou, zda Disney Daredevila "nevzkříší" na své streamovací službě Disney+. To ale bude poměrně těžké, protože podle všeho existuje ve smlouvě mezi Disneyem a Netflixem položka, která Disneymu zakazuje použít postavy z Daredevila několik let po jeho zrušení na Netflixu.

Ovšem, představitel Daredevila Charlie Cox očividně stále doufá, že tahle postava u ledu neskončí a kromě toho se nevzdává ani svého snu a to toho, že Daredevil spojí síly se Spider-Manem (Tom Holland):

"Opravdu se mi líbí komiksový materiál, který se týká Daredevila a Spider-Mana, je to skutečně zábavné. Je tu konkrétně jeden díl, kde Matt Murdock dokazuje, že není Daredevilem, protože se Daredevil objeví v soudní síni a samozřejmě, že je to Peter Parker, který má na sobě kostým Daredevila, což je opravdu nepovedené alibi [smích]. Ale víte, byla by to zábava udělat, něco takového. A myslím si, že Tom Holland je neuvěřitelným Spider-Manem."

Chybělo málo a Daredevila a Spider-Mana jsme mohli vidět bok po boku. Tvůrci Avengers: Infinity War v minulosti prozradili, že zvažovali účast hrdinů z marvelovských seriálů ve filmu, ale nakonec od této myšlenky bohužel upustili.

A zřejmě se nedočkáme ani v Avengers: Endgame, ale třeba se v budoucnosti Charlieho přání splní. Daredevil je natolik oblíbenou postavou, že se ho určitě Marvel pokusí oživit, co nejdříve. Není nepředstavitelné, že by například vyjednal změnu smlouvu s Netflixem a Daredevil by se vrátil dřív, než za několik let.

Zdroj: CB

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest