The Rocketeer: Remake superhrdinské disneyovky

The Rocketeer: Remake superhrdinské disneyovky | Fandíme filmu
Na začátku devadesátých let natočil režisér Captaina Ameriky Joe Johnston dobrodružnou jízdu pro celou rodinu. Teď nás čeká nová verze.

V Hollywoodu už delší dobu docházejí originální nápady a tak se remakuje, restartuje, rebootuje a kdo ví co ještě. Nyní přišel na řadu film The Rocketeer. Disney se rozhodl, že od roku 1991 uplynula již dlouhá doba a tento film tedy pro nás natočí znovu. Reboot je ještě opepřen tím, že původní film nebyl moc úspěšný a vydělal si sotva na sebe, rozhodně ne na pokračování. Čeká nás tedy další zbytečný film?

Rocketeer byl inspirován Dobyvateli ztracené archy – nechyběly napětí, akce, humor a především rodinná zábava. Ve filmu pilot Cliff najde tajný vynález malého raketového motoru (něco jako jet pack), který mu umožňuje létat po obloze a dodá mu touhu stát hrdinou. V tom se mu snaží zabránit FBI (protože jim tak trochu leze do zelí) a různí padouši (nacisti). Film se odehrává ve třicátých letech minulého století, připravoval se několik let a nakonec vznikl pod taktovkou Joa Johnstona (Jumanji nebo Captain America). V hlavních rolích jsme mohli vidět Billyho Campbella, Jennifer Connelly, Alana Arkina nebo Timothy Daltona.

Disney se pod taktovkou nového šéfa Alana Horna rozhodlo, že je nejvyšší čas oslavit loňských dvacet let od vzniku tohoto filmu. Studio zároveň cítí chuť publika po hrdinských a komiksy inspirovaných filmech (Avengers, Batman) a rádo tedy vydělá nějaké ty milióny. O rebootu zatím není nic víc známo, možná že s obsazením režisérského a scenáristického postu a po angažování herců se na film začneme alespoň trošku těšit.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest