The Hole in the Ground: Irský hororový nářez v traileru

The Hole in the Ground: Irský hororový nářez v traileru | Fandíme filmu
Mrazivá první upoutávka vám nažene husí kůži.

Leden máme v plném proudu a s jeho koncem můžeme vyhlížet také věhlasný filmový festival v Sundance. Tam se na diváky každoročně valí lavina menších a nezávislých filmů, především z dílen režijních debutantů a velkých talentů. V oficiálním výběru se objevuje také nadějně vyhlížející irský horor The Hole in the Ground, ke kterému nyní vyšla první upoutávka. A nutno podotknout, že to vůbec nevypadá špatně.

Děj se točí okolo svobodné matky Sarah, která se se svým synem Chrisem odstěhuje na odlehlé místo na venkově, aby spolu po těžké minulosti zkusili nový začátek. Jejich plány ale naruší podivně se chovající sousedka a také nález obrovské díry v zemi nedaleko jejich domu. Chris se jednoho dne ztratí, a i když jej jeho matka nakonec najde právě u tajemné jámy, s jejím synem se zdá být něco v nepořádku. Sarah začíná mít pocit, že to, co se s ní vrátilo domů, není její syn.

Snímek má na svědomí irský režisér a scenárista Lee Cronin, pro kterého jde o celovečerní debut a z jeho předešlé tvorby stojí za zmínku především oceňovaný kraťas Ghost Train. Hlavní role si zahráli Seána Kerslake (Humr), James Quinn Markey (Vikingové) a James Cosmo (T2 Trainspotting). Distribuci snímku v Americe má na starosti společnost A24, která se soustředí právě na nezávislé filmy.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest