Ovečka Shaun 2: Farmageddon - Populární ovečku unesou ufoni

Ovečka Shaun 2: Farmageddon - Populární ovečku unesou ufoni | Fandíme filmu
Aardman Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Animovaná ovečka od Aardmanů se vrací na scénu. Koukněte na trailer.

Populární Ovečka Shaun od studia Aardman vznikla v roce 1995 jako vedlejší postava snímku O chloupek, kde ještě byli hlavními hrdiny neméně populární Wallace a Gromit. Později se dočkala vlastního seriálu a v roce 2015 prvního filmu. Letos se dočkáme druhého, který se bude jmenovat Ovečka Shaun 2: Farmageddon. Opět jde o ručně animovaný film, ve kterém „plastelínové“ postavičky čeká na farmě setkání s mimozemšťany. Trailer se nejdříve tváří, že by mohlo jít jen o ovčí prank, ale následně se ukáže, že vetřelci jsou skuteční. Trailer sice naznačuje, že Shaun bude unesený někam do vesmíru, ale podle oficiální synopse naopak mimozemšťan přichází na Zem.

Do tichého městečka Mossinghamu přilétá tajemný návštěvník ze vzdálené galaxie. Na nedaleké farmě Mossy Bottom sedlák Bitzer neustále kazí neplechy, které se pokouší vyvést ovečka Shaun. Když na farmě havaruje odporně roztomilý mimozemšťan s nadlidskými schopnostmi, vycítí Shaun příležitost k dobrodružství a rozhodne se, že pomůže intergalaktickému návštěvníkovi najít cestu k domovu dřív, než jej polapí zlotřilá organizace. Podaří se Shaunovi a stádu odvrátit Farmageddon, než bude pozdě?

Režírují Richard Starzak, který byl spolurežisérem už prvního filmu a seriálu (a scenáristou a výtvarníkem mnoha epizod původního seriálu), Will Becher (režisér řady seriálových epizod, animátor) a Richard Phelan (výtvarník a scenárista seriálu). Scénář napsali neznámý Jon Brown a Mark Burton, který psal první Madagascar, první Ovečku Shaun, Wallace a Gromita – Prokletí králíkodlaka nebo loňského Pračlověka. Datum české premiéry je stanovené na 3.10, datum slovenské na 17.10.

Galerie: 4

Ovečka Shaun 2: Farmageddon - Populární ovečku unesou ufoni | Fandíme filmu Ovečka Shaun 2: Farmageddon - Populární ovečku unesou ufoni | Fandíme filmu Ovečka Shaun 2: Farmageddon - Populární ovečku unesou ufoni | Fandíme filmu Ovečka Shaun 2: Farmageddon - Populární ovečku unesou ufoni | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest