Close: V traileru na akční film od Netflixu nakopává zadky Noomi Rapace

Close: V traileru na akční film od Netflixu nakopává zadky Noomi Rapace | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Má Netflix zaděláno na další novinku?

Netflix není jen extrémně zvučným jménem v oblasti streamování, ale také produkuje vlastní úspěšné sérialy a stále častěji i filmy. 

Nedávno například zabodoval s postapokalyptickou podívanou Bird Box, ale společnost nehodlá usnout na vavřínech a pracuje na dalších celovečerních projektech. 

Jedním z nich je i Close, což je na první pohled standardní film o bodyguardovi, který chrání "bezbrannou" dědičku velkého bohatství.

Nicméně, je tu pár aspektů, které by mohly Close pomoci uspět. V první řadě je to obsazení hlavní role, kdy osobního strážce neztvárňuje žádný drsný chlap, ale drsná ženská a to Noomi Rapace. A ta nám v minulosti už dokázala, že je někým, kdo se umí ohánět.

Další pozitivem je, že film působí poměrně drsně, zřejmě nepůjde o žádnou uhlazenou záležitost. O tom svědčí i velmi povedené a relativně brutální akční scény.

Mohla by se z toho vyklubat výborná akční záležitost, kterou by Netflix znovu dokázal, že umí i filmy. Close bude k dispozici od 18. ledna tohoto roku.

Galerie: 4

Close: V traileru na akční film od Netflixu nakopává zadky Noomi Rapace | Fandíme filmu Close: V traileru na akční film od Netflixu nakopává zadky Noomi Rapace | Fandíme filmu Close: V traileru na akční film od Netflixu nakopává zadky Noomi Rapace | Fandíme filmu Close: V traileru na akční film od Netflixu nakopává zadky Noomi Rapace | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest