Star Wars IX: Scény s Leiou budou pasovat, jak kdyby se točily včera

Star Wars IX: Scény s Leiou budou pasovat, jak kdyby se točily včera | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Záběrů je podle bratra Carrie k dispozici dostatek. Dcera si zavzpomínala.

Na konci roku 2016 nás bohužel opustila sci-fi ikona Carrie Fisher, která se nejvíce proslavila rolí princezny/generálky Leiy ve filmech z universa Star Wars. 

Pro miliony fandů po celém světě to byla velmi bolestná zpráva, speciálně pak s ohledem na to, že devátá epizoda Hvězdných válek měla být filmem právě princezny Leiy.

Spekulovalo se tak o tom, jak si tvůrci se smrtí Carrie poradí. Objevovaly se dohady o tom, že může být role přeobsazena, mluvilo se o digitálním "přidání" Leiy nebo se šířily zvěsti o tom, že odvážnou princeznu vůbec neuvidíme. 

Nakonec ale vyšlo najevo, že se Carrie dočkáme a to díky záběrům, které vznikly pro předchozí filmy a nebyly použity. Teď se o tom rozpovídal hereččin bratr Todd Fisher:

"Je tu spousta minut záběrů. Nemyslím tím jen nepovedené záběry. Je to nepoužitý nový materiál, který může být zakomponován do děje. Je to něco, co všem vdechne novou energii. Bude to vypadat, jako by to vzniklo s tímto záměrem. Jako by to bylo natočeno včera."

Zřejmě se tak nemusíme bát toho, že by záběry s Carrie působily jako "pěst na oko", které očividně byly násilně vtlačeny do děje.

Zdá se tak, že devátá epizoda, která bude mít premiéru 19. prosince 2019, bude důstojným rozloučením s princeznou Leiou i její představitelkou Carrie Fisher.

Na závěr výroční vzpomínka Billie Lourd, dcery Carrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It has been two years since my Momby’s death and I still don’t know what the “right” thing to do on a death anniversary is (I’m sure a lot of you feel the same way about your loved ones). So I decided to do something a little vulnerable for me, but something we both loved to do together - sing. This is the piano her father gave her and this was one of her favorite songs. And as the song says, we must “keep on moving”. I’ve found that what keeps me moving is doing things that make me happy, working hard on the things that I’m passionate about and surrounding myself with people I love and making them smile. I hope this encourages anyone feeling a little low or lost to “keep on moving”. As my Momby once said, “take your broken heart and turn it into art” - whatever that art may be for you.

Příspěvek sdílený Billie Lourd (@praisethelourd),

Zdroj: ABC News

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Star Wars IX: Scény s Leiou budou pasovat, jak kdyby se točily včera | Fandíme filmu Star Wars IX: Scény s Leiou budou pasovat, jak kdyby se točily včera | Fandíme filmu Star Wars IX: Scény s Leiou budou pasovat, jak kdyby se točily včera | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest