Monster Hunter: Natáčení fantasy s Millou Jovovich je u konce

Monster Hunter: Natáčení fantasy s Millou Jovovich je u konce | Fandíme filmu
Screen Gems
Zobrazit další 3 obrázky
Zprávu oznámila sama herečka. 

Před pár dny padla poslední klapka filmu natočeného na motivy videohry Monster Hunter. Že je hotovo dokládá fotografie z Instagramu Milly Jovovich, na níž stojí s manželem a režisérem Paulem W.S. Andersonem na letišti v Namibii (viz galerie). Herečka vyjádřila v příspěvku celému štábu svůj dík a natáčení považuje za dosud nejnáročnější, na kterém dělala. Snímek teď čeká velká postprodukce, kde se budou oživovat draci a všelijaká další stvoření, s nimiž se hlavní hrdinka ve filmu setká. V galerii najdete ještě fotku jedné z lokací a společnou momentku s Ronem Perlmanem, který si ve snímku také zahrál.

Za naším světem je další svět. Svět nebezpečných a mocných monster vládnoucí svým územím se smrtící divokostí. Když je poručík Artemis se svými vojáky přemístěna z našeho světa do světa nového, zažije ledově klidná hrdinka největší šok svého života. V zoufalém boji o přežití proti obrovským nepřátelům s neuvěřitelnou silou a nezastavitelnými útoky se Artemis spojí s tajemným mužem, který našel způsob, jak proti nim bojovat.

Zdroje:  Milla Jovovich Instagram

 

 

 

Galerie: 4

Monster Hunter: Natáčení fantasy s Millou Jovovich je u konce | Fandíme filmu Monster Hunter: Natáčení fantasy s Millou Jovovich je u konce | Fandíme filmu Monster Hunter: Natáčení fantasy s Millou Jovovich je u konce | Fandíme filmu Monster Hunter: Natáčení fantasy s Millou Jovovich je u konce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest