X-Men: Dark Phoenix: Jean Grey v klasickém kostýmu na nové fotce

X-Men: Dark Phoenix: Jean Grey v klasickém kostýmu na nové fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dodají filmu seriózní šmrnc stálí spolupracovníci Christophera Nolana?

Na seznamu vyhlížených filmů příštího roku je i Dark Phoenix, odložený X-Men film, kterého jsme se měli dočkat už letos, ale nakonec dorazí až příští rok v létě. Snímek zveřejnil novou fotku, na které je právě samotná Dark Phonix. Nebo tedy přesně řečeno, Jean Grey (Sophie Turner), členka superhrdinského týmu X-Men, ve které se Phoenix probudí po tom, co je hrdinka vystavena kosmickému záření. Jak můžete vidět, na sobě má klasický tmavě modrý kostým se žlutým X, jaké budou hrdinové v novém filmu nosit.

Snímek přinesl magazín Total Film, pro který režisér a scenárista Simon Kinberg řekl, že z tematického hlediska je snímek dospělejší, než všechny předchozí X-Men filmy. Hranice mezi dobrem a zlem bude daleko víc rozostřená. K dospělejšímu pojetí by mohli pomoci i někteří stálí spolupracovnící Christophera Nolana, který je známý svou trilogií Temného rytíře, možná vůbec nejserióznějším pohledem na komiksové superhrdiny. Konkrétně hudbu bude skládat Hans Zimmer a střihu se ujal Lee Smith, držitel Oscara za Dunkerk, který stříhal většinu Nolanových filmů, popřípadě také Truman Show nebo Master & Commander: Odvrácená strana světa. Vedle toho má na kontě také X-Men: První třídu, podle mnohých vůbec nejlepší X-Men film, tak třeba jeho schopnosti prospějí i Dark Phoenix.

Galerie: 2

X-Men: Dark Phoenix: Jean Grey v klasickém kostýmu na nové fotce | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Jean Grey v klasickém kostýmu na nové fotce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest