Adam McKay jednal s Marvelem o Strážcích Galaxie 3 a dalších filmech

Adam McKay jednal s Marvelem o Strážcích Galaxie 3 a dalších filmech | Fandíme filmu
Marvel Studios
Kterou marvelovku by točil vůbec nejradši a který režisér naopak s Marvelem spolupracovat zřejmě nebude.

Režisér Adam McKay propaguje svoji novinku Vice, která má oscarové ambice, a u té příležitosti se rozpovídal také o svých komiksových zájmech.

V minulosti byl známý především pro své bláznivé komedie (Zprávař, Bratři z donucení) a do světa superhrdinů nakoukl poprvé před několika lety při první spolupráci s Marvelem. Pro studio tehdy přepisoval scénář Ant-Mana, potom, co původního režiséra Edgara Wrighta nahradil Peyton Reed. Zpočátku dokonce byla na stole varianta, že by McKay i režíroval, ale to Adam tehdy odmítl. Následně se o něm mluvilo jako o možném režisérovi Inhumans, jenže to bylo před tím, než byl film zrušený na úkor seriálového zpracování.

Není ale všem dnům konec. McKay v rozhovoru prozradil, že od dob jednání o Inhumans je se studiem stále v kontaktu. A zmínil dokonce několik konkrétních projektů. Řeč podle McKayova vyjádření přišla na Strážce Galaxie 3, i když Adam žádným způsobem nedoplnil, zda jednání probíhají i nadále a bylo by tedy možné, že film skutečně zrežíruje. Dále McKay zmínil, že Marvel snad připravuje film s Novou, a že pokud by si mohl libovolně vybírat, tak úplně nejraději by natočil film se Silver Surferem, pro toho by udělal naprosto cokoliv. Snímek by prý pojal ve stylu Speed Racera od Wachowských.

A pozor, jestli je tu šance, že film natočí Adam McKay, tak se naopak zdá, že můžeme zapomenout na variantu, že by snímek točil Travis Knight. Režisér Bumblebeeho se před časem objevil na seznamu potenciálních kandidátů, v nedávném rozhovoru však uvedl, že jde jenom o zvěst, a i když je fanouškem Marvelu, tak by se do budoucna chtěl především vrátit k natáčení animovaných filmů ve svém studiu Laika.

Zdroj: BadTaste, Happy Sad Confused

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest