The Machine: Vin Diesel si zahraje Terminátora pro děti

The Machine: Vin Diesel si zahraje Terminátora pro děti | Fandíme filmu
Po několika letech drsných rolí zkusí Vin Diesel opět film pro celou rodinu.

Vin Diesel si zahraje v nově chystané akční komedii s názvem The Machine. Ujme se role robota, který byl vytvořen Pentagonem jako ultimátní zbraň. Dvacet let potom, co je projekt uložen k ledu, najde tohoto robota malý klučina, který se s ním spřátelí. Vláda ale přijde na to, že byl Machine znovu aktivován a robot tak musí udělat vše proto, aby rodinu, která jej ukrývá, ochránil. Kromě hlavní role bude Diesel zároveň i produkovat.

Stále není úplně jasné, kdo nakonec usedne na režisérskou stoličku, ale studio MGM vyjednávalo s Peterem Segalem (50x a stále poprvé, Dostaňte agenta Smarta). Ten má ale plné ruce práce s boxerským snímkem Grudge Match a adaptací mangy s názvem Bleach, takže není úplně jasné, jestli bude mít na The Machine čas.

Scénář k filmu napsala dvojce Robert Ben Garant a Thomas Lennon, která má na kontě spíše průměrné komedie typu Noc v muzeu, Hurá do basy a Ochránce, ve které si hlavní roli zahrál právě Vin Diesel. Scénáristi film popisují, jako příběh ve stylu Byl jsem přitom, jen s robotem v hlavní roli. S ohledem na jejich předchozí tvorbu jsou to docela silná slova, a že se scénářem nebude úplně všechno v pořádku, naznačuje i fakt, že byli najati noví scénáristé na jeho přepsání. Těmi jsou pánové Alfred Gough a Miles Millar, kteří mají na svědomí seriál Smallville a nebo třeba scénář k filmu Jsem číslo čtyři. Studio MGM by údajně z The Machine rádo udělalo vícedílnou sérii.

Zdroje: Deadline, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest