Men in Black: International: Oficiální synopse a nová fotka

Men in Black: International: Oficiální synopse a nová fotka | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Muži v černém přijeli dohlédnout na to, jestli vetřelci náhodou neprodávají písek na Sahaře.

Je to jen pár dnů, co noví Muži v černém měli svou prezentaci na brazilském Comic Conu a na místě odtajnili oficiální název filmu, který zní Men in Black International. Následně se objevila také oficiální synopse:

„Muži v černém vždy chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství na ně čeká zatím vůbec největší hrozba: zrádce ve vlastních řadách.“

Uvidíme, jak si s tímhle problémem Tessa Thompson a Chris Hemsworth poradí, už dříve jsme se každopádně dozvěděli, že by potíže filmu měly mít mezinárodní měřítko. Tessa také sdílela novou fotku, na které můžete vidět hrdiny na poušti, nedaleko jakési technologie. Může to být havarovaný letoun? Kdo ví. Každopádně je takové vedro, že i poznávací černá saka musela dolů. Pouštní sekvence se točily v Maroku, dalšími lokacemi byly Londýn, Itálie a New York.

Chris Hemsworth hraje Agenta H, britského šarmantního, i když trochu přitroublého agenta s bondovským nádechem. Tessa Thompson hraje Molly, mladou ženu, která ví o existenci mimozemšťanů a je odhodlaná stát se agentem Mužů v černém. Kumail Nanjiani hraje parťáka hlavních hrdinů Pawnyho, vtipného hláškaře, sexem posedlého mimozemšťana z civilizace, která sídlí na Šachovnici. Liam Neeson byl obsazen do pozice britského šéfa Mužů v černém, Emma Thompson se vrací jako Agentka O. Dále hrají Rafe Spall a Laurent Nicolas Bourgeois a Larry Nicolas Bourgeois.

Scénář napsali Matt Holloway a Art Marcum, režíruje F. Gary Gray, jedním z producentů je Steven Spielberg, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13. 6. 2019. Stejně jako starší filmy bude i ten nový pojednávat o speciálních tajných agentech, kteří dohlížejí na to, aby lidstvo nevědělo o tom, že na Zemi žijí mimozemšťané, a že se ti mimozemšťané chovají slušně.

Galerie: 2

Men in Black: International: Oficiální synopse a nová fotka | Fandíme filmu Men in Black: International: Oficiální synopse a nová fotka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest