Spider-Man: Producentka o budoucnosti, Sinister Six nebo Silk

Spider-Man: Producentka o budoucnosti, Sinister Six nebo Silk | Fandíme filmu
Amy Pascal doufá, že spolupráce s Marvelem bude pokračovat a rozpovídala se i o dalších tématech.

Producentka Amy Pascal se rozpovídala o budoucnosti Pavoučího muže a jeho světa. Když ještě velela studiu Sony, byl na tom Spider-Man tak bledě, že Sony uzavřelo domluvu s Marvelem, jen aby dostalo populárního suprhrdinu z nejhoršího. Teď je situace úplně jiná. Peter Parker je emocionálním jádrem Marvel Cinematic Universe, z relativně laciného Venoma je mnohasetmilionový velehit a animovaný Spider-Man: Paralelní světy začíná pokukovat po Oscarovi.

Rozhovor pro Vanity Fair začíná citací: „Existuje svět, ve kterém se to všechno spojí. Ale zatím o tom nemůžeme mluvit“. Že by někdy v budoucnosti bláznivý animovaný pavoučí multiverse vtáhl do světa kreslených postaviček i Toma Hollanda a Toma Hardyho? O tom zatím můžeme jen spekulovat. Každopádně je zřejmé, že zatímco hraná podoba Spider-Mana je svázaná přísnými pravidly a smlouvami, v animované verzi se můžou tvůrci vyřádit.

I tak se pro teď zaměřme právě na hranou verzi. Sony má k dispozici asi 900 postav, ze kterých může vybírat a do budoucna se počítá s tím, že ty samé postavy mohou zároveň existovat v hrané i animované podobě. Obě verze se můžou vždycky výrazně lišit (Pascal to přirovnává k rozdílu mezi filmovým doctorem Octopusem a Doc Ocem z animovaného filmu) a podstatné je, že se vlastně propagují navzájem.

Hodně prostoru určitě dostanou příběhy s ženskými postavami. Konkrétně Pascal jako vůbec první zástupce produkce potvrdila, že se skutečně chystá příběh s hrdinkou Silk, o kterém jsme poprvé slyšeli letos v červnu.

Krom nových projektů se chce Amy také vracet ke starším. Ještě před předčasným ukončením série Amazing Spider-Man se chystal spin-off se zločineckým týmem Sinister Six. A Pascal pořád chce starší scénář od Drew Goddarda (Chata v lesích, Zlý časy v El Royale, seriálový Daredevil) realizovat. Podle svých slov jenom čeká na to, až bude Goddard připravený snímek zrežírovat. Ten nedávno prozradil, že by se tomu nebránil, takže teoreticky bychom se téhle týmovky skutečně mohli dočkat.

Pokračoval by tak trend hraných filmů se Spider-Manovými záporáky. Chystá se pokračování Venoma, Morbius a snad také Kraven. Co se Venoma 2 týče, k tomu Pascal mnoho neřekla, protože jej produkoval především Avi Arad. Z toho, co v rozhovoru uvedla, však lze vyčíst, že v Sony pochopili, že publikum slyšelo především na naprosto bláznivé pasáže, jako byla ta, ve které Eddie Brock vlezl do akvária s humry. Kdyby se dvojka daleko víc držela tímhle směrem, dostali bychom snad daleko zajímavější film.

Otázkou stále zůstává, co bude se spoluprací s Marvelem, až si premiéru odbude Spider-Man: Daleko od domova. Pascal definitivní odpověď nemá nebo nechce dát, nicméně doufá, že se podaří na spolupráci prodloužit, protože kdyby se měly cesty Spider-Mana a ostatních hrdinů od Marvelu opět rozejít, bylo by to podle ní smutné.

Souhlasíte?

Zdroj: Vanity Fair

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest