Spider-Man: Daleko od domova: Oficiální synopse

Spider-Man: Daleko od domova: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Starý známý, nebezpečná monstra a starý kontinent.

Spider-Man: Daleko od domova měl o víkendu v rámci CCXP zveřejnit první trailer. To se také stalo, nicméně se očekávalo, že trailer bude uvedený také online. Z nějakého důvodu však studio premiéru odsunulo na neurčito. Stále nicméně platí, že trailer už prošel posudkovou komisí a to vždy signalizuje jediné: Studio chce v dohledných dnech či týdnech začít trailer promítat v kinech. A kdy jindy promítat trailer na Far From Home, než spolu se Spider-Manem: Paralelními světy, který bude do kin oficiálně uvedený tento týden. Jestli se nemůžete traileru dočkat, máme pro vás prozatím alespoň textový popis.

Od CCXP se na stránkách ruského distributora filmu objevila synopse filmu. Nevíme, zda je oficiální (přímo od Sony či Marvelu), anebo si ji lokální distributor odvodil právě od nového traileru, každopádně tady ta synopse je:

Peter Parker se společně s přáteli vypraví na letní prázdniny v Evropě. Nicméně odpočinek na ně čeká jen stěží – Peter přislíbí pomoc Nicku Furymu, který se snaží odhalit tajemství příšer, které způsobují přírodní katastrofy a destrukci napříč kontinentem.

Jak sami vidíte, nejde skutečně o nic, co by neodhalila už víkendová premiéra traileru. Teď už jen aby byl co nejdříve online a všechno jsme to viděli na vlastní oči.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroj: WDSSPR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest