Sonic: Ježek se přihnal na první plakát

Sonic: Ježek se přihnal na první plakát | Fandíme filmu
Nový pohyblivý plakát nastiňuje filmovou podobu videoherní postavičky. Jak bude starý dobrý Sonic vypadat po faceliftu?

V Paramount Pictures se rozhodli trochu našponovat očekávání fanoušků nadzvukového ježka. Do světa vypustili pohyblivý plakát, který sice Sonica neodhalí, ale docela obstojně nastíní, jak bude hlavní protagonista vypadat. Dvacetivteřinový spot jednoduše sleduje tmou se šinoucí modrý paprsek. Ten se prožene přes pár zlatých obručí, namíří si to k nám a to už se na obrázku objevuje modrý chlupáč, s blesky jiskřícími u nohou. Zahalený do stínu modré záře tento atlet pózuje nad nápisem Sonic the Hedgehog a datem premiéry.

Sonic má být hrdina zcela nové rychlosti, jak hlásá plakát, ale zaujme spíš zcela nový vizuál postavičky. Právě bohaté osrstění je věcí okamžitě bijící do očí a lišící se od klasického zobrazení. To má původ ve snaze o co nejrealističtější zvířecí podání, přiznal výkonný producent Tim Miller: „Bylo by to divné, jakoby pobíhal nahý, kdyby byl nějakou vydře podobnou věcí. Pro nás měl vždycky srst a nikdy jsme nezvažovali nic jiného. Je to součást jeho integrovaní do reálného světa a dělá ho to skutečným stvořením.“

Lépe, než hrdina, je na plakátu vidět jeho obuv. I k ní měli tvůrci co říct: „Prohlédli jsme všechny variace obuvi, kterou nosil a pokusili se jí jednak složit úctu ale rovněž udělat současně a moderně to, co myslíme, že by Sonic nosil,“ upřesnil producent Neal Moritz (také producent série Rychle a Zběsile). Co ale z plakátu nevyčtete, je ježkova tvář. No a skutečnou výzvou prý byly oči, protože filmaři museli s tvůrci postavy hledat nejvhodnější kompromis. Sonic bývá zobrazován s propojenýma očima, což projde snad u animovaného díla. Muselo se tedy dost zapracovat nad estetikou a grafikou v hraném filmu tak, aby Sonic ze svého já neztratil nic podstatného. Jak se to povedlo, se ale dozvíme až s nějakou pořádnou upoutávkou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get your first look at Sonic The Hedgehog in his new live action movie.

Príspevok, ktorý zdieľa IGN (@igndotcom),

Zdroje: IGN

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu