Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru

Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix se chopil drsné kriminálky, kterou původně chtěla točit Kathryn Bigelow. Seznamte se.

Triple Frontier je oblast v Jižní Americe, kde se mezi řekami Iguazu a Parana sbíhají hranice Paraguaye, Argentiny a Brazílie. Zalesněná odříznutá oblast je semeništěm překupníků drog, padělatelů a teroristů. Právě sem se vydávají protagonisté snímku, skupinka vojáků, kteří už mají dost toho, že neustále nasazují krk pro vlast, každou chvíli schytají kulku, ale za svoji snahu si nemohou ani dovolit poslat děti na vysokou. Tentokrát nebojují za hvězdy a pruhy, ale sami za sebe. Připraví odvážnou misi, při které chtějí okrást místní mafiány o jejich drogové peníze. Bez jakékoliv oficiální podpory, bez zálohy a možnosti záchrany. Nebezpečná mise otestuje jejich morálku, loajalitu a všechny je napne až na samou mez.

V prvním traileru snímek balancuje na hraně opravdu hutného kriminálního heist thrilleru a tak trochu patetického dramatu. Některé scény maličko zavánějí dojmem, že snímek bude až příliš doslovný a hrdinové budou květnatě deklamovat svoje pocity nahlas, místo toho, aby je divák měl možnost odhalit sám, skrze jejich činy. Ale třeba je to jen střihem traileru, který potřebuje vysvětlit, co nás příští rok v březnu čeká a samotný film takhle prvoplánový nebude.

Scenárista Mark Boal má za sebou vydařené kusy jako Hurt Locker nebo Zero Dark Thirty a režisér J.C. Chandor také většinou netočí úplně marně (Margin Call, Vše je ztraceno), k ruce navíc mají slušné obsazení, když si skupinku vojáků zahráli Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal a Garrett Hedlund. Snímek bude uvedený příští rok na Netflixu, takže se nemusíme bát, že bychom o něj přišli.

Galerie: 7

Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu Triple Frontier: Affleck a spol. okrádají mafii v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest