Před soumrakem a Před úsvitem čeká pokračování

Před soumrakem a Před úsvitem čeká pokračování | Fandíme filmu
Dobré pokračování se podaří připravit málokterému blockbusteru, ale u romantického dramatu se to zdá zhola nemožné. Richard Linklater to už jednou dokázal.

Už nějaký čas se v zákulisí Hollywoodu šušká o dalším pokračování úspěšných romantických konverzaček Richarda Linklatera Před úsvitem (1995) a Před soumrakem (2004). Vždyť také příští rok tomu bude dlouhých devět let od premiéry posledního dílu. Tedy stejně dlouhá doba, která dělí první dva filmy. A ačkoli režisér Linklater nadále drží ohledně možného sequelu bobříka mlčení, na veřejnost nyní prosákla informace, že na třetím snímku se již dokonce pracuje!

Pusu na špacír si totiž pustila jedna z ústředních hereckých hvězd – Ethan Hawke. Představitel hlavního hrdiny Jesseho se v nedávném interview podřekl, že natáčení by mělo začít letos v létě. Při dalších otázkách na podrobnosti se však zarazil a dodal: „Teď jsem se dostal do problému, jsem vázán slibem mlčenlivosti.“ Podobně tajemná byla i Julie Delpy, která však tvrdí, že natáčení začne spíš příští léto, protože společně s Richardem Linklaterem stále ještě pilují scénář. Delpy zároveň naznačila, že v předchozích filmech byla Celine tak trochu vysněná, nedosažitelná dívka, zatímco tentokrát hrdiny dostihne technologická realita. Že by na sebe dvojice po letech narazila na Facebooku?

Další detaily se zatím nepodařilo odhalit. Vývoj zajímavého projektu budeme každopádně nadále sledovat a těšit se kam dvojice Hawke-Delpy po Paříži a Vídni zavítá v závěrečné části trilogie. Možná do Prahy? : ) 

Zdroje: Indie Wire I, Indie Wire II, Filmschool Rejects

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest