Emma Stone aneb Cruella de Vil

Emma Stone aneb Cruella de Vil | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Emma Stone ztvární ikonickou a hlavně pořádně výstřední záporačku ze studia Disney.

Jestli jste velcí milovníci pejsků, tak tohle asi nebude snímek pro vás. Všichni jste určitě během vašich mladých let viděli slavnou disneyovku 101 dalmatinů. A není důvod si něco nalhávat, to nejlepší na celém filmu byla vedlejší postava - Cruella De Vil – v podání nezapomenutelné Glenn Close. Ikonický padouch s láskou (čti nenávistí) k nejlepším přátelům člověka s vysokou pravděpodobností zvedl tep spoustě malých dětí. A nyní Disney konečně potvrdil to, o čem se v zákulisí šuškalo už přes dva roky. Cruella dostane svůj vlastní film. A do hlavní role se počítá s Emmou Stone.

Pokud by byl casting zárukou úspěchu, tak už nyní by měl Disney ve svých rukou další velké vítězství. Obsazení oscarové vítězky za muzikál La La Land je ideální volbou. Emma už v minulosti několikrát dokázala, že dokáže s neuvěřitelnou přesvědčivostí balancovat na hraně napříč jednotlivými žánry. Od dramat a historických biografií přes černé komedie až ke klasickým komediím. A právě poslední jmenovaná disciplína je všeobecně považována za její nejsilnější stránku. Tvůrci budou bezesporu chtít využít její všestrannost v příběhu, který bude zasazen do 80. let a bude obklopen punkovou atmosférou.

I osoba režiséra vzbuzuje optimismus. Původně se počítalo s Alexem Timbersem, ale ten musel kvůli svým divadelním závazkům z režisérské židličky odstoupit. Nahradí jej Craig Gillespie, který už v minulostí dokázal, že studium psychicky nestabilních vyděděnců mu jde na jedničku, což potvrdil sportovním dramatem Já, Tonya. Natáčení by mělo začít někdy během příštího roku. S premiérou tak výhledově počítejte ve druhé polovině roku 2020. Pokud Disney zůstane věrno své tradici, tak pravděpodobně o Vánocích.

P.S. V galerii si pak můžete prohlédnout několik zdařilých fanouškovských art-worků.

Zdroj: Hollywood Reporter

Galerie: 4

Emma Stone aneb Cruella de Vil | Fandíme filmu Emma Stone aneb Cruella de Vil | Fandíme filmu Emma Stone aneb Cruella de Vil | Fandíme filmu Emma Stone aneb Cruella de Vil | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest